ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 2009

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ-ΚΑΜΠΕΛΗΣ

Ο Ανδρέας Παπαδήμας- Καμπέλης γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1987 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το ιδιωτικό Ενιαίο Λύκειο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλος το έτος 2005, με βαθμό <Άριστα> 18,1.
Τον Οκτώβριο του 2005 γράφτηκε στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρων με σειρά κατάταξης 60ος .
Η διπλωματική εργασία που εκπόνησε έχει θέμα < Εφαρμογή της τεχνολογίας RFID σε βιομηχανία επεξεργασίας χάρτου> και έγινε υπό την επίβλεψη του καθηγητή Σταύρου Γούτσου. Ο Ανδρέας Παπαδήμας-Καμπέλης, κατά την διάρκεια των σπουδών του στο τμήμα των Μηχανολόγων έλαβε υποτροφία για το 4ο έτος σπουδών ως πρωτεύσας από το Ίδρυμα Οδικής Ασφαλείας <Πάνος Μυλωνάς>, από την MAZDA-ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ και από το Πανεπιστήμιο Πατρών (22/03/2010)
Τέλος ,κατά την διάρκεια των σπουδών του σε Γυμνάσιο, Λύκειο και Πανεπιστημιο, απέκτησε διπλώματα ξένων γλωσσών σε Αγγλικά ( Certificate in Lower English, University of Cambridge, Certificate in Michigan Proficiency)


ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 2008

Την υποτροφία "Πάνος Μυλωνάς" το έτος 2008 έλαβε ο φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Μιχαήλ Φαρμακόπουλος.

ΜΙΧΑΗΛ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μιχαήλ Φαρμακόπουλος γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 1985 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Καστριτσίου Πατρών το έτος 2003, με βαθμό «Λίαν καλώς» 17,7/10.
Τον Οκτώβριο του 2003, γράφτηκε στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η διπλωματική εργασία που εκπόνησε έχει θέμα «Σχεδιασμός Διαφορικού Αυτοκινήτων και Έλεγχος σε Κάμψη κατά AGMA» και έγινε υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κου Χρήστου Παπαδόπουλου.
Ο Μιχαήλ Φαρμακόπουλος έλαβε υποτροφία κατά το 1ο έτος σπουδών του, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), καθώς και υποτροφία και βραβεία για το 4ο έτος σπουδών, ως πρωτεύσας, από το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», από τη MAZDA-ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ και από το Πανεπιστήμιο Πατρών (17/4/2008).

Επιπλέον ως μαθητής Λυκείου έλαβε τιμητικές διακρίσεις από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία κατά τα σχολικά έτη 2001-2002 (επίπεδο «Θαλής) και 2002-2003 (επίπεδο «Θαλής»). Το Μάρτιο του 2003 έλαβε τιμητική διάκριση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ρίου, για την κατασκευή κινούμενου οχήματος, το οποίο κατασκεύασε μαζί με τα αδέρφια του, Αθανάσιο και Γεώργιο Φαρμακόπουλο.
Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάσθηκε στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ρίου.
Τέλος, κατά τη διάρκεια των σπουδών του, απέκτησε δίπλωμα ξένων γλωσσών στα Αγγλικά το έτος 2004 (Level B2 Certificate in English ESOL University of Cambridge, και Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας Επιπέδου Β2) καθώς και το πτυχίο γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών E.C.D.L. το έτος 2005.

     

Στιγμιότυπο από την τελετή απονομής
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 2007

Την υποτροφία "Πάνος Μυλωνάς" το έτος 2007 έλαβε ο φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Θεοφάνης Στεργιόπουλος.

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θεοφάνης Στεργιόπουλος γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1983 στην Αθήνα. Εισήχθη μετά από κλήρωση στο Βαρβάκειο Πειραματικό Γυμνάσιο και τελείωσε το Ενιαίο Πειραματικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής το έτος 2001 με βαθμό «Λίαν καλώς» 17,4/20. Τον Οκτώβρη του ιδίου έτους εγγράφηκε στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με σειρά κατάταξης 54ος. Έχοντας ακολουθήσει τον τομέα Εφαρμοσμένης Μηχανικής, ολοκλήρωσε τις σπουδές του τον Οκτώβρη του 2006 με βαθμό «Άριστα» 8,53/10.

Ο Θεοφάνης Στεργιόπουλος, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο τμήμα Μηχανολόγων, έλαβε υποτροφίες και βραβεία ως πρωτεύσας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) για το 2ο, 3ο (μόνο υποτροφία) και 4ο έτος σπουδών.

Επίσης, για το 4ο έτος σπουδών, έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ως πρωτεύσας. Παράλληλα, εργάσθηκε στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (Ε.Α.Β.) και στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.).

Τέλος, κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Γυμνάσιο, Λύκειο και Πολυτεχνείο, απέκτησε διπλώματα ξένων γλωσσών σε Αγγλικά (Michigan Proficiency Certificate) το έτος 1999, Γαλλικά (Diplôme d’Études en Langue Française 1er Degré) το έτος 2000 και Γερμανικά (Zentrale Mittelstufenprüfung) το έτος 2006.
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 2006

Την υποτροφία "Πάνος Μυλωνάς" το έτος 2006 έλαβε ο φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Ανυφαντής.

Κωνσταντίνος Ανυφαντής

Ο Κωνσταντίνος Ανυφαντής γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1985 στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Καστριτσίου Πατρών το έτος 2002, με βαθμό «Λίαν καλώς» 17,1/20. Τον Οκτώβρη του ιδίου έτους εγγράφηκε στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχοντας ακολουθήσει τον τομέα Εφαρμοσμένης Μηχανικής, ολοκλήρωσε τις σπουδές του τον Σεπτέμβρη του 2007 με βαθμό  8,02/10. Τον Οκτώβρη του ιδίου έτους εγγράφηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών και εκπονεί τη διδακτορική διατριβή του στο Εργαστήριο Ναυτικής Τεχνολογίας έως και σήμερα. Θέμα της διδακτορικής του διατριβής είναι «Ανάλυση και σχεδιασμός συνδέσεων με κολλητικά μέσα μεταξύ μεταλλικών και συνθέτων υλικών.» Ο Κωνσταντίνος Ανυφαντής, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο τμήμα Μηχανολόγων, έλαβε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) υποτροφία ως πρωτεύσας και αριστεύσας, για το 4ο έτος σπουδών .Επίσης για το 4ο έτος σπουδών, έλαβε υποτροφία από το Ίνστιτούτο Οδικής Ασφάλειας <Πάνος Μυλωνάς>, ως πρωτεύσας. Παράλληλα, συμμετείχε στην ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής αγωνιστικού οχήματος του Πανεπιστημίου Πατρών που συγκροτήθηκε στα πλαίσια του διεθνή φοιτητικού διαγωνισμού Formula Student.
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 2005

Την υποτροφία "Πάνος Μυλωνάς" το έτος 2005 έλαβε ο φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Στέφανος Μπέλεσης.

 ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο Στέφανος Μπέλεσης γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1982 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πετρούπολης το έτος 2000, με βαθμό <Άριστα> 18,4/10. Τον Οκτώβρη του ιδίου έτους εγγράφηκε στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχοντας ακολουθήσει τον τομέα Εφαρμοσμένης Μηχανικής, ολοκλήρωσε τις σπουδές του τον Ιούλιο του 2005 με βαθμό  <Άριστα> 8,61/10. Τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους εγγράφηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών και εκπονεί τη διδακτορική διατριβή του στο Εργαστήριο Τεχνολογίας και Αντοχής των Υλικών έως και σήμερα.

Ο Στέφανος Μπέλεσης, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο τμήμα Μηχανολόγων, έλαβε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) και από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) υποτροφίες και βραβεία ως πρωτεύσας και αριστεύσας, για το 4ο έτος σπουδών και το βαθμό διπλώματος αντίστοιχα.

Επίσης για το 4ο έτος σπουδών, έλαβε υποτροφία από το Ίνστιτούτο Οδικής Ασφάλειας <Πάνος Μυλωνάς>, ως πρωτεύσας. Παράλληλα, εργάσθηκε στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.).
Τέλος, κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Γυμνάσιο, Λύκειο και Πολυτεχνείο, απέκτησε διπλώματα ξένων γλωσσών σε Αγγλικά (Certificate in Advanced English, University of Cambridge) το έτος 1998 και σε Γερμανικά (Zertifikat Deutsch als Fremdsprache, Goethe Institut) το έτος 1997.

« επιστροφή