ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Θέση στο Ινστιτούτο: Ψυχολόγος, Υπεύθυνη έρευνας 
 
Σπουδές: Ψυχολόγος(MSc Leiden University, Netherlands). Γνωσιακή –Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (εν εξέλιξη –Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας Συμπεριφοράς). Εκπαίδευση στην Ψυχοπαθολογία(Αιγινήτειο). 

Εργασιακή εμπειρία: Συντονιστής Διεθνούς Προγράμματος W.E.C.A.R.E -Προαγωγή της Ψυχικής ανθεκτικότητας στα σχολεία (ΕΣΟΣΕ), Ψυχολόγος στο 10ο Ειδικό Σχολείο Μαράσλειο. 

Ερευνητική δραστηριότητα: στην Ολλανδία (3rd Biennial Meeting of the EARLI Special Interest Group 16 Metacognition, TraSaCu)
 
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Θέση στο Ινστιτούτο: Internet & Social Media administrator, Κοινωνιολόγος

Πτυχιούχος Κοινωνιολόγος του Πάντειου Πανεπιστήμιου.

Έχει διατελέσει διευθυντής προγράμματος  και  μουσικός παραγωγός (Life FM,NRG FM,Radio DEEJAY)

Επίσης αρχισυντάκτης σε μηνιαία έντυπα (LEMON mgzn, FREEZE mgzn)

Παράλληλα ήταν ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας (Music Media Link)  και έχει αναλάβει ως υπεύθυνος επικοινωνίας & event manager εμπορικά brands, δισκογραφικές εταιρείες και κέντρα διασκέδασης.
 
ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου και συνέχισε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ειδίκευση  «Μειονότητες και κοινωνικός αποκλεισμός». Υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ λόγω επιδόσεων. 
Εργάζεται στο Ινστιτούτο από το 2013 ως ερευνητής, εκπαιδευτής και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.  
Πρόσφατα, στο πλαίσιο του πρόγραμματος «TraSaCu» εργάστηκε για 3 μήνες στον οργανισμό KFV της Αυστρίας. 
 
ΝΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Η Μαρία Νιωτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για το περιβάλλον και τη διαχείριση υδατικών πόρων και Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 
 
Αγαπά πολύ το αυτοκίνητο και με αφορμή αυτό παρείχε εθελοντικές υπηρεσίες στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 ως οδηγός. 

Ανήκει στο δυναμικό του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» από το 2012. Αρχικά ασχολήθηκε με προγράμματα οικολογικής οδήγησης και προστασίας του περιβάλλοντος ενώ σήμερα είναι Υπεύθυνη Ποιότητας στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών  και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ωφελουμένους. 
 
ΠΙΖΓΑ ΑΣΠΑ
Θέση στο Ινστιτούτο: Ψυχολόγος, Υπεύθυνη έρευνας
 
Είμαι Υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνικής Ψυχολογίας. Έκανα μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Σχολή με θέμα τον Έλεγχο του Στρες και την Προαγωγή της Υγείας. Επιπλέον εκπαιδεύτηκα στην Ψυχοπαθολογία του βρέφους, του παιδιού και του εφήβου και στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. 
 
ΧΑΤΖΗΔΟΠΑΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Από τις αρχές του 2012 ανήκει στο δυναμικό του Ινστιτούτου μας ως Υπεύθυνος της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας με τις οποίες πραγματοποιεί δράσεις σε όλη τη χώρα, και όχι μόνο (Βουλγαρία, Αλβανία), όπως και εκπαιδευτικά προγράμματα σε Γυμνάσια και Λύκεια. 
Εργάστηκε επί 11 έτη ως συντάκτης στα περιοδικά αυτοκινήτου Car και Top Gear ενώ είχε ενεργή συμμετοχή στην ελληνική έκδοση εταιρικών περιοδικών μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών  όπως η Audi και η Porsche. 
 
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2017 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion