Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά
Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών στον τομέα της οδικής ασφάλειας
 

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε σήμερα, 2 Αυγούστου 2016, με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ έμφαση δόθηκε στη δυνατότητα ενίσχυσης της υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Ειδικότερα, συμφωνήθηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς την κατεύθυνση της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, με αφορμή και την αύξηση των μετακινήσεων, λόγω της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου.

Μεταξύ άλλων, θα διανεμηθεί από τους αστυνομικούς στα Γραφεία Τουριστικής Αστυνομίας στα αεροδρόμια της χώρας, έντυπο ενημερωτικό υλικό του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», με συμβουλές και πληροφορίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της τροχαίας αστυνόμευσης και της πρόληψης που πραγματοποιείται μέσω της ενημέρωσης, συμφώνησαν στην από κοινού ανάληψη δράσεων, με απώτερο σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, η Υπεύθυνη Ποιότητας του Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς», Μαρία Νιωτάκη, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Τζίγκος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ελευθεράκης και η Εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, Αστυνόμος Β’ Ιωάννα Ροτζιώκου.

 
NEWSDESK
A fundamental transport transformation: Commission presents its plan for green, smart and affordable mobility
14/Δεκ/2020
Grand Prix Χόκενχαϊμ: Εξιλέωση...
05/Αυγ/2019
Pirelli η κατάρα της Ferrari…
26/Ιουλ/2019
Ο Φέτελ στην κόψη του ξυραφιού...
17/Ιουλ/2019
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2023 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion