Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στη δράση SAFE RIDE HOME
Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στη δράση SAFE RIDE HOME

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι του Ινστιτούτου,

Σας παραθέτουμε Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμμετοχή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» ως συμβουλευτικού φορέα σε δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης αναφορικά με την υπεύθυνη κατανάλωση του αλκοόλ και την οδήγηση.

 

 

 


Safe Ride Home

To Jack Daniel’s και η Uber μαζί για την υπεύθυνη διασκέδαση και επιστροφή στο σπίτι!

 

Υπεύθυνη κατανάλωση σημαίνει υπεύθυνη στάση ζωής απέναντι στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης αναφορικά με την κατανάλωση του αλκοόλ και την οδήγηση, το Jack Daniel’s σε συνεργασία με την Uber πραγματοποιούν την ενέργεια “Safe Ride Home”, με στόχο να ενημερώσουν και να θυμίσουν στους καταναλωτές ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε καθόλου αλκοόλ όταν πρόκειται να οδηγήσουμε.

 

Τι είναι το Safe Ride Home & πώς λειτουργεί;

 

Το “Safe Ride Home” αποτελεί μια πρωτότυπη ενέργεια η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια αξέχαστη βραδιά με την παρέα σου χωρίς να ανησυχείς για το ποιος θα οδηγήσει!

Φεύγοντας από το αγαπημένο σου bar, πάρε την παρέα σου και έλα στους εξειδικευμένους Σταθμούς Μέτρησης Υπευθυνότητας με το σήμα “Safe Ride Home” όπου θα βρείς σε τέσσερις πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2016.

Με τη βοήθεια της ομάδας του Safe Ride Home, μπορείς να ενημερωθείς για το τι σημαίνει υπεύθυνη κατανάλωση, να μετρήσεις τα επίπεδα αλκοόλ που έχεις καταναλώσει και η Uber θα αναλάβει τη δωρεάν επιστροφή σου στο σπίτι με ένα uberX.

 

Οι Σταθμοί “Safe Ride Home” θα βρίσκονται:

 

        Στην Κηφισιά,15 & 16/1 (00:00-04:00)

        Στο Γκάζι, 22 & 23/1 (00:00-04:00)

        Στη Γλυφάδα, 29 & 30/1 (00:00-04:00)

        Στην πλατεία Αγ. Ειρήνης 4 & 5/2 (00:00-04:00)

 

Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι!

 

Με βασικό μήνυμα “Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θα θυμάσαι!”, η ενέργεια Safe Ride Homeδημιουργήθηκε για να μας θυμίσει ότι όταν οδηγούμε δεν καταναλώνουμε καθόλου αλκοόλ. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, ακόμα και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να αποδυναμώσει τα αντανακλαστικά του οδηγού και να τον καταστήσει επικίνδυνο. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, η Brown Forman με το Jack Daniel’s, αλλά και η Uber πραγματοποιούν σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργικές ενέργειες που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν το καταναλωτικό κοινό για την επικινδυνότητα της χωρίς μέτρο κατανάλωσης αλκοόλ. 

 

Συμβουλευτικός φορέας της ενέργειας είναι το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», το οποίο εδώ και 11 χρόνια υποστηρίζει και προωθεί δραστηριότητες σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας σε έναν κόσμο χωρίς  τροχαία δυστυχήματα (www.ioas.gr).

 

Παράλληλα, αρωγός στην προσπάθεια αυτή έχει  σταθεί ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος παραχώρησε το χώρο σε σημαντικές πλατείες ώστε να στηθούν οι Σταθμοί “Safe Ride Home”, συμβάλλοντας στην ενεργοποίηση της Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης.

 

 

#SafeRideHome #JackDaniels #ubergreece

 

Μπείτε στα social media του Jack Daniel’s, της Uber και του I.O.AΣ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

 

Facebook page:

Jack Daniel’s Greece, Uber, ioas.panos.milonas

 

Twitter:

@JackHoney, @Uber_Greece, @ RsiPanosMylonas

 

Instagram:

Jackdaniel’s_greece, uber_greece

 

Website: www.ioas.gr

 
NEWSDESK
ΒΡΑΒΕΙΑ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
15/Νοεμ/2023
Ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και ανεξαρτησίας: η έκθεση του ETSC επισημαίνει τις προκλήσεις Οδικής Ασφάλειας για τους ηλικιωμένους χρήστες του δρόμου
08/Νοεμ/2023
Προορισμός… Οδική Ασφάλεια! Επέκταση της συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας
06/Νοεμ/2023
17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα - Αποτελέσματα
25/Οκτ/2023
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2023 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion