1η Clean Up-Safety Day: Καθαρές Πινακίδες - Ασφαλέστεροι Δρόμοι από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και τη LeasePlan Hellas στο Δήμο Καλλιθέας
1η Clean Up-Safety Day: Καθαρές Πινακίδες - Ασφαλέστεροι Δρόμοι  από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και τη LeasePlan Hellas στο Δήμο Καλλιθέας

Aθήνα, 06 Απριλίου 2016
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
1η Clean Up-Safety Day: Καθαρές Πινακίδες - Ασφαλέστεροι Δρόμοι
από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και τη LeasePlan Hellas
στο Δήμο Καλλιθέας
 
 
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας Clean Up - Safety Days, μιας σειράς δράσεων ενημέρωσης και ενεργοποίησης πολιτών για την αποκατάσταση και βελτίωση πινακίδων οδικής σήμανσης που έχουν υποστεί βανδαλισμούς στην Αττική. Η εκστρατεία, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, υποστηρίζεται ενεργά από την εταιρία LeasePlan Hellas στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.
 
Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες-Ασφαλέστεροι Δρόμοι» και ξεκινώντας από κεντρικές οδούς της Αθήνας οι οποίες παρουσιάζουν σημαντικό πρόβλημα βανδαλισμού των πινακίδων οδικής σήμανσης, η 1η Clean Up - Safety Day θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας, με στόχο την ενίσχυση της ασφαλούς οδήγησης και την πρόληψη τροχαίων συμβάντων.
 
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, με αφετηρία την πλατεία Κύπρου και από τις 9:00 το πρωί, δεκάδες εθελοντές από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», την εταιρία LeasePlan Hellas και το Δήμο Καλλιθέας θα υλοποιήσουν βελτιωτικές εργασίες σε πινακίδες οδικής σήμανσης στους κεντρικούς άξονες και τις παράπλευρες οδούς της περιοχής.
 
Σκοπός της δράσης είναι η άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού πάνω στο μεγάλο πρόβλημα της καταστροφής των σημάτων του Κ.Ο.Κ., καθώς και η ενεργή υποστήριξη της υπεύθυνης και ασφαλούς οδήγησης, της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στις πόλεις.
 
Για τους ανθρώπους του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», η έμπρακτη υποστήριξη του έργου και της αποστολής του Ινστιτούτου από φορείς της αγοράς, όπως η εταιρία LeasePlan Hellas, έχει ιδιαίτερη σημασία με δεδομένο ότι βασικός πυρήνας της δραστηριότητάς του είναι η προώθηση και υλοποίηση πρωτοβουλιών που προάγουν την οδική ασφάλεια και στοχεύουν στην εξάλειψη των τροχαίων συμβάντων στη χώρα μας. Η συνέργεια Ι.Ο.ΑΣ. και LeasePlan Hellas αλλά και το ενδιαφέρον του Δήμου Καλλιθέας για τη δράση επιβεβαιώνει πως τα πάντα είναι δυνατά όταν συνυπάρχουν αξίες όπως ο εθελοντισμός και η συμπόρευση δυνάμεων ιδιωτικών και δημόσιων φορέων.
 
Μετά τη δράση στην Καλλιθέα, το πρόγραμμα της εκστρατείας Clean Up - Safety Days του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και της LeasePlan Hellas θα συνεχιστεί μέσα στο 2016 με δράσεις και σε άλλες περιοχές της Αττικής.
 
Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά μας. Ελάτε να καθαρίσουμε ΜΑΖΙ για την ο-ΔΙΚΉ μας ασφάλεια!
 
NEWSDESK
«Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε τη θέση της Ευρώπης ως το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο»
25/Οκτ/2022
16η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα - Αποτελέσματα
24/Οκτ/2022
16η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα - Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022
15/Οκτ/2022
6.000 παιδιά πέθαναν στους δρόμους της ΕΕ τα τελευταία 10 έτη.
26/Σεπ/2022
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2022 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion