Προγράμματα Προαγωγής της Οδικής Ασφάλειας... μετ’ εμποδίων!
Προγράμματα Προαγωγής της Οδικής Ασφάλειας... μετ’ εμποδίων!

 

 


  

Φραστική επίθεση εκπαιδευτών του Κεντρικού τομέα Αθηνών δέχτηκαν στελέχη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» την Παρασκευή το μεσημέρι σε χώρο της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών στο Χολαργό  ενώ ήταν σε εξέλιξη πρόγραμμα βιωματικής επιμόρφωσης φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών οι οποίοι παρακολουθούν το πρόγραμμα που υλοποιείται από το Ινστιτούτο σε χώρο που παραχωρήθηκε προς χρήση από την Περιφέρεια Αττικής. Πρέπει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα του Ι.Ο.ΑΣ. υλοποιείται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των φοιτητών και των πολιτών και χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση.

 

Διερωτάται κανείς: Για ποιό λόγο ο πρόεδρος σωματείου εκπαιδευτών οδηγών αυτοκινήτου του Κεντρικού τομέα Αθηνών μαζί με ομάδα εκπαιδευτών ενοχλούνται και προσπαθούν να δημιουργούν εμπόδια στο έργο του Ινστιτούτου να ενημερώνει και να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες; Τί κρύβεται πίσω απ’ αυτή την επίθεση; 

 

Μήπως η αφύπνιση των πολιτών για την πρόληψη των τροχαίων και το αναφαίρετο δικαίωμα της ασφάλειας στις μετακινήσεις μας στο οδικό δίκτυο εναντιώνεται σε διαδικασίες και πρακτικές που κρατάνε σε ομηρία πολίτες και εκπαιδευτές που προσπαθούν να λειτουργήσουν με υπευθυνότητα, διαφάνεια και αξιοπρέπεια;

 

Είναι λυπηρό σε μια περίοδο κρίσης το Ινστιτούτο, που με συνέπεια και συνέχεια προσφέρει στην προαγωγή της Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς, ανταποκρινόμενο στην εμπιστοσύνη και την ανάγκη της κοινωνίας, να παρεμποδίζεται από ανάλογες ενέργειες που - αν και μεμονωμένες - δεν παύουν να προβληματίζουν για τη σκοπιμότητα που μπορεί να κρύβεται πίσω τους.

 

Από το Ι.Ο.ΑΣ. εξέφρασαν την πεποίθηση πως κυκλώματα διαπλοκής δεν μπορούν να εμποδίσουν το έργο του Ινστιτούτου και όπως είπαν οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ.  «δε θέλουν να πιστέψουν πως πίσω από τέτοιες συμπεριφορές κρύβονται κακόβουλες σκοπιμότητες. Αντίθετα περιμένουν πως οι αρμόδιοι θα επιληφθούν του θέματος για το καλό του τόπου και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας μας που αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη...»

 
NEWSDESK
ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (FIA)
19/Ιουλ/2019
Πραγματοποιήθηκε στις 28.6.2019 στο EUROPERAN UNION HOUSE , ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Ημερίδα Κορυφής με θέμα : «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.»
03/Ιουλ/2019
Πρόσκοποι και Ι.Ο.Α.Σ. υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
14/Ιουν/2019
Οι πιο ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου στην Ευρώπη
11/Ιουν/2019
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2019 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion