Νέα στρατηγική συνεργασία για την οδική ασφάλεια
Νέα στρατηγική συνεργασία για την οδική ασφάλεια

 

 

Αθήνα 25 Νοεμβρίου 2014

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νέα στρατηγική συνεργασία για την οδική ασφάλεια

 

 

 

Νέα στρατηγική συνεργασία αρχίζει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την εταιρεία ΕΛΙΝΟΙΛ με αφορμή την ένταξή της ως Μέλος στο Ινστιτούτο, αναπτύσσοντας δράσεις για την οδική ασφάλεια τόσο σε πρατήρια ΕΛΙΝ όσο και σε γενικότερο πλαίσιο.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ευαισθητοποιημένη σε θέματα ασφαλούς και οικολογικής οδήγησης, αλλά και οδικής ασφάλειας γενικότερα, αγκαλιάζει την προσπάθεια του Ινστιτούτου και βρίσκεται δίπλα του για να ενημερώσει τους οδηγούς σε θέματα πρόληψης τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας και να συμβάλλει στη δημιουργία προτύπων για τον Έλληνα οδηγό και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά.

 

Στην Ελλάδα πάνω από 3 συμπολίτες μας αφήνουν καθημερινά την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και σε όλο τον κόσμο, τα τροχαία δυστυχήματα είναι η 1η αιτία θανάτου για την ηλικία των 15-29 ετών, 2η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14 και 3η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 30 έως 44, τις πιο τρυφερές αλλά και τις πιο παραγωγικές ηλικίες.

 

Για το λόγο αυτό, το Ι.Ο.ΑΣ. και η ΕΛΙΝΟΙΛ, προκειμένου να συνεισφέρουν στη μείωση των τροχαίων, δημιουργούν και αναπτύσσουν νέα καμπάνια, με τίτλο «Blue Driving», σκοπεύοντας να επηρεάσει θετικά τους οδηγούς και γενικά όλους τους χρήστες του δρόμου, υιοθετώντας υγιείς και ασφαλείς συμπεριφορές.

 

Με την ευκαιρία αυτή, η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» κα Β. Δανέλλη-Μυλωνά δήλωσε«είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κοντά μας ευαισθητοποιημένους συνεργάτες και αξιόπιστες επιχειρήσεις με τη στήριξή των οποίων θα συμβάλλουμε αποτελεσματικότερα στην καλλιέργεια υπεύθυνης και πολιτισμένης συμπεριφοράς στους δρόμους της χώρας μας για την ασφάλεια των συμπολιτών μας».

 

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΙΛ, κ. Ιωάννης Αληγιζάκης δήλωσε «κάθε χρόνο χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας. Είναι ευθύνη όλων μας να κάνουμε κάτι. Η ΕΛΙΝΟΙΛ πιστεύει πολύ στην προσπάθεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και γι’ αυτό θα τη στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί. Κοινός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε να υιοθετηθεί από τις ελληνίδες και τους έλληνες οδηγούς ένα πρότυπο οδικής συμπεριφοράς πιο ασφαλές και συνειδητοποιημένο, το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων».  

 
NEWSDESK
Δράσεις του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22/9)
15/Σεπ/2023
Η ασφάλεια του μαθητή στο δρόμο για το σχολείο είναι το κύριο μέλημα του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
11/Σεπ/2023
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» καλωσορίζει τους επισκέπτες της χώρας μας με μηνύματα για την Οδική Ασφάλεια στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
01/Αυγ/2023
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια» στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μεγάρων - Αποτελέσματα
26/Ιουλ/2023
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2023 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion