O Jean Todt στην Ελλάδα για την επετειακή – ενημερωτική εκδήλωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» ΚΠΙΣΝ (αίθουσα Φάρος) την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.
 O Jean Todt στην Ελλάδα για την επετειακή – ενημερωτική εκδήλωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»   ΚΠΙΣΝ (αίθουσα Φάρος) την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημαντικοί καλεσμένοι του Ι.Ο.ΑΣ.  θα παραστούν στην εκδήλωση για τα 16 Χρόνια από την ίδρυση του Ινστιτούτου όπως  ο κ. Jean Todt, Ειδικός Εντεταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), οι κ.κ. Antonio Avenoso, Εκτελεστικός ∆ιευθυντής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC - European Transport Safety Council), ο Michael Woodford, Πρόεδρος του Safer Roads Foundation (S.R.F.)  και ο Manuel Picardi, Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σχολών Οδήγησης (EFA).
Την εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της A.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.  Επίσης, την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης και ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.  
 
Στην εκδήλωση θα παρίστανται σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αυτοκινήτου, των οδικών υποδομών και μεταφορών, και σημαντικοί συνεργάτες και υποστηρικτές του Ι.Ο.ΑΣ.
 
Θα συμμετέχουν επίσης, εκπρόσωποι Οργανισμών Οδικής Ασφάλειας, συνεργάτες του Ινστιτούτου, από τη Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πολωνία & Σουηδία.
 
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα καθιερωμένα βραβεία του Ι.Ο.ΑΣ.:  «Βραβείο του Καλύτερου Τροχονόμου» και το «Βραβείο του Καλύτερου Εθελοντή».
 
Η προβολή της εκδήλωσης από το μέσο που υπηρετείτε θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και, εννοείται, ότι θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.
 
Σημείωση: Σύμφωνα με το  τελευταίο Φ.Ε.Κ. Αρ. Φύλλου 4054/4 Σεπτεμβρίου 2021 σχετικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την παρουσία σε εκδηλώσεις και συνέδρια με φυσική παρουσία επιτρέπεται η παρουσία  ατόμων που είναι πλήρως εμβολιασμένα ή που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.». Ως εκ τούτου παρακαλούμε θερμά να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, καθώς θα γίνεται έλεγχος κατά την είσοδο στην εκδήλωση.

> Δείτε το Δελτίο Τύπου και το τελικό Πρόγραμμα της Επετειακής-Ενημερωτικής Εκδήλωσης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» στο ΚΠΙΣΝ (αίθουσα Φάρος) την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 (11.30 – 13.30).
 
NEWSDESK
ΒΡΑΒΕΙΑ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
15/Νοεμ/2023
Ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και ανεξαρτησίας: η έκθεση του ETSC επισημαίνει τις προκλήσεις Οδικής Ασφάλειας για τους ηλικιωμένους χρήστες του δρόμου
08/Νοεμ/2023
Προορισμός… Οδική Ασφάλεια! Επέκταση της συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας
06/Νοεμ/2023
17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα - Αποτελέσματα
25/Οκτ/2023
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2023 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion