20 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ (22/3/2004-22/3/2024)

Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια συνέβη αυτό που κανένας γονιός δεν μπορεί καν να φανταστεί…σαν σήμερα χάθηκε ο Πάνος μας στην τότε Εθνική καρμανιόλα της Κορίνθου-Πατρών. Ο Πάνος ήταν γεμάτος ζωή και κατάφερε ακόμα και έχοντας «φύγει» να τη μεταδώσει και να εμπνεύσει, συσπειρώνοντας Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, φορείς και Οργανισμούς, Εταιρείες και φυσικά πρόσωπα για έναν κοινό στόχο…να έχουν όλα τα ταξίδια γυρισμό!
Οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» καθημερινά παίρνουμε έμπνευση από την Πρόεδρο μας, την κυρία Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, που είχε το κουράγιο να μετατρέψει τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν σε κινητήριο δύναμη. Αυτή η δύναμη μας έχει στηρίξει για να παλεύουμε καθημερινά και να χτίσουμε, στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάνου, έναν Οργανισμό αφιερωμένο στο να μη χάνονται άλλες ανθρώπινες ζωές στους δρόμους της χώρας μας.
Εδώ και 19 χρόνια το Ινστιτούτο αγωνίζεται ασταμάτητα για “έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα” πραγματοποιώντας 520 δράσεις ετησίως ενημερώνοντας με προσωπική προσέγγιση 230 άτομα καθημερινά για το κρίσιμο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας.
Και συνεχίζουμε γιατί η ζωή είναι ανεκτίμητη.
Ο Πάνος μας οδηγεί!
NEWSDESK
Η Ευρώπη δύο ταχυτήτων στην Οδική Ασφάλεια: η Ελλάδα καταγράφει ιστορική πρόοδο
23/Ιουν/2026
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» αποχαιρετά με θλίψη τον Γιώργο Μυλωνά, σκιτσογράφο, μέλος της ΕΣΗΕΑ και ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου
04/Ιουν/2026
«Γνώση – Πρόληψη – Ζωή»: Ο Όμιλος ΔΕΗ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις για την Οδική Ασφάλεια στην Κρήτη
03/Ιουν/2026



