Οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Του Ποδηλατικού Άθλου!
Οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Του Ποδηλατικού Άθλου!

 

Μανόλης Αναστασόπουλος

Ηλικία: 38

Επάγγελμα:Γραφίστας

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 17

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»:Ήρθα στον «Ποδηλατικό Άθλο» για την εμπειρία, την προώθηση της ιδέας της οδικής ασφάλειας και το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Το έργο του Ι.Ο.ΑΣ. είναι πολύ σημαντικό και αξίζει να γίνει γνωστότερο σε όλους τους συμπολίτες μας. 

Παναγιώτης Καλπουρίδης

Ηλικία:44

Επάγγελμα:Μηχανικός Πληροφορικής στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 2

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»: Στηρίζουμε την ιδέα της ασφαλούς οδήγησης και προώθησης του σκοπού του Ι.Ο.ΑΣ., που πρέπει να γίνει γνωστός σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Αυτό το εγχείρημα ευελπιστούμε πως θα βοηθήσει να μεγαλώσει η ποδηλατική κοινότητα και είναι σημαντικό που βοηθούν χορηγοί και έχουν ενδιαφερθεί εταιρείες. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια με επιτυχία.

  

Γιώργος Καραγιάννης

Ηλικία: 44

Επάγγελμα: Γενικός Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης, Όμιλος Βιοϊατρική

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 20

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»:Είχα μια προσωπική δυσάρεστη εμπειρία όταν ένας δικός μου άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Η ποδηλασία για έναν φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η μακροχρόνια γνωριμία μου με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου, κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, με έκαναν να αντιμετωπίσω αυτό το εγχείρημα σαν προσωπική υπόθεση. Η πρόληψη και η προαγωγή στο θέμα της οδικής ασφάλειας που προωθεί το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» είναι συνώνυμο με την πρόληψη και προαγωγή της Υγείας, τομέα στον οποίο εργάζομαι. 

Γιάννης Κάραλης

Ηλικία: 28

Επάγγελμα:Οδηγός ταξί

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 6

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»: Το γεγονός ότι μου αρέσει να κάνω μεγάλες αποστάσεις με το ποδήλατο σε συνδυασμό με την προώθηση της ιδέας της ασφαλούς κυκλοφορίας στο δρόμο με ώθησαν στην απόφασή μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Οι όμορφες διαδρομές με το ποδήλατο μέσα στην ελληνική φύση είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο ήθελα να λάβω μέρος στον «Ποδηλατικό Άθλο».

 

 

Δημήτρης Καραμπέρος

Ηλικία:46

Επάγγελμα:Ασφαλιστής

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 25

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»: Είμαι αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην Πανελλήνια Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ). Πρώτος λόγος που συμμετέχω στον «Ποδηλατικό Άθλο» είναι η αγάπη μου για το ποδήλατο. Με αυτό τον τρόπο νιώθω ότι προωθώ την εικόνα της ποδηλασίας προς τα έξω και εφόσον ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, είχα ένα λόγο παραπάνω. Η οδική ασφάλεια αφορά και τους ποδηλάτες –αγώνων, καθημερινής χρήσης και χομπίστες- και το έργο του Ινστιτούτου συνδέεται άμεσα με αυτό το θέμα. Όσο περισσότερη ευαισθητοποίηση υπάρχει, τόσο περισσότερο θα βελτιωθεί η εικόνα στους δρόμους.

 

 

 

Άκης Μπουζαρέλος

Ηλικία:31

Επάγγελμα:Μηχανικός δικτύου στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 2

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»: Να υποστηρίξουμε το Ι.Ο.ΑΣ., να προάγουμε την ασφαλή οδήγηση, να φροντίζουμε τους γύρω μας, να προσέχουμε όλοι όλους σαν μία οικογένεια.

  

Λευτέρης Παπουτσάς

Ηλικία:47

Επάγγελμα:Ηλεκτρονικός

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 15

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»: Ως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ), ήρθα στο πλαίσιο υποστήριξης τέτοιων οργανώσεων που προωθούν την ποδηλασία. Η οργάνωση ενός τέτοιου εγχειρήματος που αφορά τους σκοπούς του Ι.Ο.ΑΣ. είναι πολύ καλή. Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στην οδική ασφάλεια των Ποδηλατών τόσο από την πλευρά του ποδηλάτη όσο και από την πλευρά του διοργανωτή αγώνων.

  

Βαγγέλης Πετράκης

Ηλικία: 34

Επάγγελμα:Ιδιωτικός υπάλληλος

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 3

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»: Ιδανική ευκαιρία για εμάς να γίνουμε πρεσβευτές των αξιών που αναδεικνύει το Ι.Ο.ΑΣ. Η σωστή συμπεριφορά στο δρόμο είναι ζήτημα όλων και ο ανθρωπιστικός χαρακτήρας του Άθλου μάς δίνει ένα ακόμα κίνητρο.

 


 

Βασίλης Πλιάτσκας

Ηλικία: 25

Επάγγελμα:Φυσικοθεραπευτής, Μεταπτυχιακός φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας»

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 1 εβδομάδα

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»:Ως νέος στο χώρο της ποδηλασίας δρόμου, πληροφορήθηκα την πρωτοβουλία του ΙΟΑΣ για τη διεξαγωγή του Άθλου από την Πρόεδρο κυρία Δανέλλη-Μυλωνά και με χαρά δέχτηκα να λάβω μέρος. Με αυτό τον τρόπο ενισχύσουμε το έργο του Ινστιτούτου για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της συμπεριφοράς των οδηγών στους δρόμους. Το πάθος μου για την ποδηλασία και η αγάπη μου προς την ελληνική φύση με ώθησαν στη συμμετοχή μου στον «Ποδηλατικό Άθλο». 

Πέτρος Πολυζώης

Ηλικία:23

Επάγγελμα:Τεχνικός Υπολογιστών και Δικτύων

Χρόνια ενασχόλησης με το ποδήλατο: 1

Σκοπός συμμετοχής στον «Ποδηλατικό Άθλο»:Να σεβαστεί ο κόσμος τον ποδηλάτη στην κυκλοφορία και να περάσουμε ένα σωστό μήνυμα όσον αφορά τη σωστή οδική συμπεριφορά και την ασφάλεια στο δρόμο.