Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» πραγματοποίησε workshop για την Οδική Ασφάλεια σε στελέχη του EuroMed TSP (NL #72)
 Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» πραγματοποίησε workshop για την Οδική Ασφάλεια σε στελέχη του EuroMed TSP (NL #72)

Επιμορφωτικό workshop για την Οδική Ασφάλεια πραγματοποίησε το Ι.Ο.ΑΣ. προς περισσότερα από 40 στελέχη του EuroMed Transport Support Project (EuroMed TSP) στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy την Πέμπτη 10 Μαΐου.
Τα στελέχη του EuroMed Transport Support Project ταξίδεψαν στην Ελλάδα  για το Περιφερειακό Συνέδριο του EuroMed Transport Support Project «Athens Regional Workshop οn setting up road safety reliable, harmonized and comparable data collection system and sharing at regional level» στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε το πρότυπο workshop Οδικής Ασφάλειας του Ινστιτούτου.

Οι προσκεκλημένοι στο σεμινάριο εκπροσωπούσαν το Project, διεθνείς Οργανισμούς (IRF, Saint Joseph University Lebanon, UNECE, UNESCWA, WHO) και χώρες της Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής (EuroMed).
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε με την παρουσία της προέδρου του Ι.ΟΑΣ., κας Δανέλλη-Μυλωνά, η οποία στην εναρκτήρια ομιλία της παρουσίασε το έργο του Ινστιτούτου και από έμπειρα στελέχη του Ι.Ο.ΑΣ. και περιελάμβανε θεωρητικές και βιωματικές ενότητες με χρήση εξειδικευμένων και υψηλής τεχνολογίας εφαρμογών, τεχνικών και προσομοιωτών.
 
Το workshop έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότερο σε θέματα οδικής ασφάλειας, αναδεικνύοντας το πρόβλημα και βοηθώντας τους να κατανοήσουν τις οδυνηρές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα τροχαίο συμβάν. Έχοντας επαγγελματική εμπειρία επί του αντικειμένου, καθώς μεγαλύτερο ή μικρότερο μέρος της εργασίας τους αφορά τα δεδομένα και στατιστικά που σχετίζονται με συμβάντα οδικής κυκλοφορίας, η σημασία της συγκεκριμένης εκπαίδευσης ήταν πρόδηλη, καθώς, όπως αναμενόταν, τους έφερε πιο κοντά στην πραγματικότητα πίσω από τους αριθμούς.

Η επιτυχία του workshop ήταν περισσότερο από εμφανής στα σχόλια του συνόλου των συμμετεχόντων, οι οποίοι εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τη μοναδική εμπειρία ζωής που τους πρόσφεραν οι άνθρωποι του Ινστιτούτου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
ENXA 2022 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
27/Σεπ/2022
Συμβουλές οδικής ασφάλειας ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 2022
12/Σεπ/2022
Συνάντηση της Προέδρου Ι.Ο.ΑΣ. με τον Ευρωβουλευτή - ψυχίατρο Στέλιο Κυμπουρόπουλο για την Οδική Ασφάλεια
05/Σεπ/2022
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 15η ΕΝΧΑ
29/Αυγ/2022
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2022 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion