Συμμετοχή της προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ. στο 26ο Συνέδριο για την Κινητικότητα της FIA (NL #74)
Συμμετοχή της προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ. στο 26ο Συνέδριο για την Κινητικότητα της FIA  (NL #74)
Τo 26ο Συνέδριο για την Κινητικότητα που οργανώνει και συντονίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) πραγματοποιήθηκε στο Μοντεβιδέο, πρωτεύουσα της Ουρουγουάης και φιλοξενήθηκε από το Automuvil Club del Uruguay (ACU) το διάστημα 23 – 27 Ιουλίου. Το ιδιαίτερα επιτυχημένο Συνέδριο αποτέλεσε την αφορμή για αποδοτικές συζητήσεις και την παρουσίαση καινοτόμων ιδεών σε θέματα κινητικότητας.
Το Ι.Ο.ΑΣ.  συμμετείχε στις εργασίες του  Συνεδρίου με την Πρόεδρό του, κα Βασιλική Δανέλλη Μυλωνά.

Tο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του Jean Todt, Ειδικό Εντεταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και πρόεδρο της FIA (Federation International de l’Automobile) και συμμετείχαν συνολικά 160 εκπρόσωποι από 65 χώρες μέλη της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων: εμπειρογνώμονες και ειδικοί σε θέματα αυτοκινητοβιομηχανίας, εκπρόσωποι θεσμικών - κοινωνικών φορέων, εκπρόσωποι της βιομηχανίας και επιλεγμένων - πιστοποιημένων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών.


Η ποικιλία των τάσεων που εκπροσωπούσαν οι εισηγητές και οι ειδικές ομάδες που έλαβαν μέρος στο Συνέδριο, έδωσε τη δυνατότητα να εκφραστεί μεγάλο εύρος απόψεων και προσέφερε ανοικτό πεδίο για να εκφρασθούν όλες οι σύγχρονες θέσεις σχετικά με το μέλλον της αστικής κινητικότητας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς η τεχνολογία επηρεάζει το συγκεκριμένο κλάδο όλο και περισσότερο.


Βασικά θέματα που συζητήθηκαν στην 26η Διάσκεψη για την Κινητικότητα ήταν ο μετασχηματισμός του ρόλου της κινητικότητας στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον και η συμβολή της τεχνολογίας σε αυτό, η καινοτομία και οι εξελίξεις στο τομέα της οδικής ασφάλειας, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα και συμπεριφορές, καθώς και οι νέες τάσεις και ευκαιρίες που δημιουργούνται στον τουριστικό τομέα.

Κοινής αποδοχής μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν το συμπέρασμα, πως με τη διατήρηση της ευελιξίας, τη δημιουργία ισχυρότερης συνεργασίας μεταξύ των μελών της FIA και τη δημιουργία νέων και καινοτόμων εταιρικών σχέσεων με εξωτερικούς φορείς, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για ανέλιξη των θεμάτων της Ομοσπονδίας.
Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», κα Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εργασίες του Συνεδρίου και είχε την ευκαιρία να συμβάλει στον προβληματισμό και να ανταλλάξει απόψεις γόνιμα στις συζητήσεις ενώ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τους στόχους του Ινστιτούτου για την Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα και διεθνώς. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
ENXA 2022 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
27/Σεπ/2022
Συμβουλές οδικής ασφάλειας ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 2022
12/Σεπ/2022
Συνάντηση της Προέδρου Ι.Ο.ΑΣ. με τον Ευρωβουλευτή - ψυχίατρο Στέλιο Κυμπουρόπουλο για την Οδική Ασφάλεια
05/Σεπ/2022
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 15η ΕΝΧΑ
29/Αυγ/2022
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2022 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion