Η Πρόεδρός του Ι.Ο.ΑΣ. στην ετήσια γενική συνέλευση της FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) στην Αγία Πετρούπολη. (NL #77)
Η Πρόεδρός του Ι.Ο.ΑΣ. στην ετήσια γενική συνέλευση της FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) στην Αγία Πετρούπολη. (NL #77)
Η Βενετία του Βορρά, η αριστοκρατική πόλη της Αγίας Πετρούπολης, η πόλη με το μεγαλείο Τέχνης και της ιστορίας, φιλοξένησε την ετήσια γενική συνέλευση της FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) το διάστημα από 3 έως 7 Δεκεμβρίου 2018.
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρό του κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, η οποία συμμετείχε στις ομιλίες που διεξήχθησαν και παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις που προβλήθηκαν από τους ομιλητές. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συμβάλει στην ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων, ενώ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τους στόχους του Ινστιτούτου για την Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα και διεθνώς.

Στο συνέδριο αναφέρθηκαν οι εφετινοί αγώνες της Formula 1, που ξεκινούν από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας  στις 17 Μαρτίου και τελειώνουν στο Αμπού Ντάμπι την 1η Δεκεμβρίου 2019, καθώς και διάφορες αλλαγές που έχουν αποφασιστεί όσον αφορά στην αγωνιστική συμπεριφορά των αυτοκινήτων αλλά και των κανόνων διεξαγωγής του πρωταθλήματος της F1.  
Βασικό μήνυμα του συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του προέδρου της FIA (Federation International de l’Automobile) και Ειδικού Εντεταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια κυρίου Jean Todt,  ήταν η συνεργασία και η καινοτομία μεταξύ των μελών της Ομοσπονδίας που φθάνουν αισίως το 1,5 εκατομμύριο. 

Τη συνάντηση άνοιξε ο συντονιστής Martijn Pater, της Fronteer, εξηγώντας τις έννοιες της συνεργατικής καινοτομίας και συνδημιουργίας και συνεχίστηκε με ομιλίες άλλων επίσημων προσκεκλημένων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις μελλοντικές προοπτικές της εξέλιξης διεξαγωγής των αγώνων της Formula1 καθώς και σε οτιδήποτε αφορά στην οδική ασφάλεια και τις προϋποθέσεις που πρέπει να την οριοθετούν και να την εφαρμόζουν.
Η πιο εντυπωσιακή στιγμή  του Annual General Assembly ήταν η φαντασμαγορική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην εντυπωσιακή αίθουσα του St. Petersburg Philarmonia για την απονομή των πρωταθλητών της Formula1 της χρονιάς που μας πέρασε.

Η κυρία Δανέλλη- Μυλωνά, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με άλλα μέλη της FIA και να αναπτύξει τους στόχους του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς», επιβεβαιώνοντας με την παρουσία της την αγαστή συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία αλλά και να ενημερωθεί για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει της νέας χρονιάς. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
ENXA 2022 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
27/Σεπ/2022
Συμβουλές οδικής ασφάλειας ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 2022
12/Σεπ/2022
Συνάντηση της Προέδρου Ι.Ο.ΑΣ. με τον Ευρωβουλευτή - ψυχίατρο Στέλιο Κυμπουρόπουλο για την Οδική Ασφάλεια
05/Σεπ/2022
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 15η ΕΝΧΑ
29/Αυγ/2022
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2022 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion