ΚΑΡΑΤΣΩΡΗ ΝΙΚΗ
Τμήμα Επικοινωνίας
Τμήμα Επικοινωνίας

Read more at: https://www.ioas.gr/omada/
Copyright © ΙΟΑΣ
Τμήμα Επικοινωνίας

Read more at: https://www.ioas.gr/omada/
Copyright © ΙΟΑΣ
Τμήμα Επικοινωνίας

Read more at: https://www.ioas.gr/omada/
Copyright © ΙΟΑΣ
Απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας  του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Rome Business School για τη Διαχείριση Πολιτισμού και Τεχνών. Διαθέτει εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ και συγκεκριμένα στη διαχείριση των social media. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και διαδικτυακά μαθήματα για Ψηφιακό Μάρκετινγκ καθώς και δραστηριότητες εμψύχωσης παιδιών μέσω της τέχνης. 

email: nkaratsori@ioas.gr 
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τμήμα Επικοινωνίας - Digital Media

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου.
Έχει αναλάβει διευθυντής προγράμματος και μουσικός παραγωγός σε ραδιoφωνικούς σταθμούς της Αθήνας. Επίσης υπήρξε επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε μηνιαία μουσικά έντυπα.
Παράλληλα τηρούσε τη διαφημιστική εταιρεία "Music Media Link" με την οποία έχει αναλάβει ως υπεύθυνος επικοινωνίας & event manager εμπορικά brands, δισκογραφικές εταιρείες και κέντρα διασκέδασης.
 
ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Υπεύθυνος Σχεδιασμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου και συνέχισε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ειδίκευση  «Μειονότητες και κοινωνικός αποκλεισμός».  Υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ λόγω επιδόσεων. Είναι μέλος της ομάδας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" από το 2013 ως ερευνητής, εκπαιδευτής και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πρόσφατα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος «TraSaCu: Traffic Safety Cultures and the safe systems approach» εργάστηκε στους αντίστοιχους οργανισμούς Οδικής Ασφάλειας KFV  της Αυστρίας (2015 -2016) και SWOV της Ολλανδίας (2017). Σκοπός του προγράμματος είναι η διερεύνηση της Οδικής Κουλτούρας Ασφάλειας σε διάφορες χώρες και η ανάδειξη τρόπων βελτίωσής της. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής σε Σχολές Γονέων.

e-mail: vmakris@ioas.g
 
ΝΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Υπεύθυνη Ποιότητας
Η Μαρία Νιωτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για το περιβάλλον και τη διαχείριση υδατικών πόρων και Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 
Αγαπά πολύ το αυτοκίνητο και με αφορμή αυτό παρείχε εθελοντικές υπηρεσίες στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 ως οδηγός. 
Ανήκει στο δυναμικό του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» από το 2012. Αρχικά ασχολήθηκε με προγράμματα οικολογικής οδήγησης και προστασίας του περιβάλλοντος ενώ σήμερα είναι Υπεύθυνη Ποιότητας στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών  και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ωφελουμένους. 
 
ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΑΝΑΗ
 Κοινωνιολόγος | Εκπαιδεύτρια
Απόφοιτoς του τμήματος Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΕΑΠ. Παράλληλα είναι κάτοχος του διπλώματος "Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ)" της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Έχει πολυετή εμπειρία σε τομείς δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης παιδιών, μέσα από συνεργασίες με ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς.
Ανήκει στο δυναμικό του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» από το 2013.  Επί του παρόντος είναι υπεύθυνη εθνικών και διεθνών έργων του οργανισμού (HORIZON, ERASMUS+, FIA Grants, κ.λπ.).

e-mail: dstavrou@ioas.gr

 
ΧΑΤΖΗΔΟΠΑΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκπαιδευτής Κινητής Μονάδας
Από τις αρχές του 2012 ανήκει στο δυναμικό του Ινστιτούτου μας ως Εκπαιδευτής της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας με τις οποίες πραγματοποιεί δράσεις σε όλη τη χώρα, και όχι μόνο (Βουλγαρία, Αλβανία), όπως και εκπαιδευτικά προγράμματα σε Γυμνάσια και Λύκεια. 
Εργάστηκε επί 11 έτη ως συντάκτης στα περιοδικά αυτοκινήτου Car και Top Gear ενώ είχε ενεργή συμμετοχή στην ελληνική έκδοση εταιρικών περιοδικών μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών  όπως η Audi και η Porsche. 
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2023 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion