Το Ι.Ο.ΑΣ.Πάνος Μυλωνάς συνδιοργανωτής στο 5th Auto Forum
Το Ι.Ο.ΑΣ.Πάνος Μυλωνάς συνδιοργανωτής στο 5th Auto Forum
 
27/Μαϊου/2022
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5th Auto Forum #aufo22 που συνδιοργανώνει το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με την την ethos EVENTS, στις 24/5 2022 στο Divani Caravel.
[περισσότερα...]
Το ίδρυμα Fondation VINCI Autoroutes δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα του 12ου Βαρομέτρου για την υπεύθυνη οδήγηση
Το ίδρυμα Fondation VINCI Autoroutes δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα του 12ου Βαρομέτρου για την υπεύθυνη οδήγηση
 
25/Μαϊου/2022
ο ίδρυμα Fondation VINCI Autoroutes δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα του 12ου Βαρομέτρου για την υπεύθυνη οδήγηση. Η μεγάλη ετήσια έρευνα, που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Ipsos σε 12.400 άτομα από 11 ευρωπαϊκές χώρες, καταγράφει αντιπροσωπευτικές συμπεριφορές των Ευρωπαίων στο τιμόνι.
[περισσότερα...]
Με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Επιμόρφωσης βραβεύθηκε η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. στα GREEK GREEN AWARDS 2022
Με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Επιμόρφωσης βραβεύθηκε η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. στα  GREEK GREEN AWARDS 2022
 
23/Μαϊου/2022
Το Βραβείο "Περιβαλλοντικής Επιμόρφωσης" για την κατηγορία "Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση", παρέλαβε η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., κ. Μυλωνά.
[περισσότερα...]
Έναρξη της συνεργασίας Ι.Ο.ΑΣ. με το Δήμο Πειραιά για την υλοποίηση Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Σχολεία του Δήμου
Έναρξη της συνεργασίας  Ι.Ο.ΑΣ. με το Δήμο Πειραιά για την υλοποίηση Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Σχολεία του Δήμου
 
23/Μαϊου/2022
Η έναρξη της συνεργασίας του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με το Δήμο Πειραιά για την υλοποίηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Σχολεία του Δήμου με θέμα: «Πολιτισμός και Ασφάλεια στο δρόμο» εγκαινιάσθηκε την Τρίτη 3/5, στο 1ο ΕΠΑΛ Πειραιά.
[περισσότερα...]
Κλείσαμε 17 χρόνια δράσης… και συνεχίζουμε!
Κλείσαμε 17 χρόνια δράσης… και συνεχίζουμε!
 
12/Μαϊου/2022
Σήμερα, 12 Μαΐου 2022, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» συμπληρώνει 17 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δράσης για έναν κόσμο καλύτερο, «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα». Όλα αυτά τα χρόνια, βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη και την πολιτεία με έργα και δράσεις που ως στόχο έχουν την ενημέρωση σε κρίσιμα ζητήματα οδικής συμπεριφοράς αλλά κυρίως, την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της χώρας μας.
[περισσότερα...]
«Οδική Ασφάλεια: Παιδεία και Πολιτισμός» Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Λάρισας από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
«Οδική Ασφάλεια: Παιδεία και Πολιτισμός» Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Λάρισας από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
 
09/Μαϊου/2022
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης πέντε χρόνων από την παράδοση του νέου αυτοκινητόδρομου, διοργανώνει το Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων, από τις 7 έως τις 13 Μαΐου 2022.
[περισσότερα...]
Πρόγραμμα ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια σε σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»
Πρόγραμμα ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια  σε σχολεία της πόλης  από τον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»
 
04/Μαϊου/2022
Δράσεις εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή ξεκίνησε ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», επενδύοντας στην πρόληψη και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.
[περισσότερα...]
«5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» - Π/θμια εκπαίδευση «Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα!»
«5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» - Π/θμια εκπαίδευση  «Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα!»
 
02/Μαϊου/2022
Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα!» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.
[περισσότερα...]
5th Aufo Forum 24 Μαΐου 2022 - Είναι η Αττική βιώσιμη Περιφέρεια;
5th  Aufo Forum 24 Μαΐου 2022 - Είναι η Αττική βιώσιμη Περιφέρεια;
 
28/Απρ/2022
“Είναι η Αθήνα βιώσιμη πόλη;” Με αυτό το κεντρικό θέμα, το φετινό 5th Aufo Forum φέρνει στο προσκήνιο τις δράσεις που απαιτούνται, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, ώστε να γίνει η Αθήνα μια βιώσιμη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
[περισσότερα...]
Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
 
18/Απρ/2022
Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Μέλη και όλοι οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» μαζί με τις ευχαριστίες μας για την υποστήριξη σας στο έργο του Ινστιτούτου, εύχονται σε εσάς και τους αγαπημένους σας: Καλό Πάσχα με Υγεία και Ασφάλεια !
[περισσότερα...]
Έρευνα για την Οδική συμπεριφορά Μοτοσικλετιστών
Έρευνα για την Οδική συμπεριφορά Μοτοσικλετιστών
 
17/Απρ/2022
Εάν είσαι νέος έως 35 ετών, μένεις σε Ελλάδα ή Κύπρο, και οδηγείς μοτοσικλέτα, πάτησε στο παρακάτω link για να συμμετέχεις στην έρευνα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" και του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (CAA) για τη σωστή χρήση κράνους!
[περισσότερα...]
Με επίκεντρο τους νέους και τους εφήβους ολοκληρώθηκε η 15η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας
 Με επίκεντρο τους νέους και τους εφήβους ολοκληρώθηκε  η 15η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας
 
30/Μαρ/2022
Με ισχυρά μηνύματα με μεγάλη απήχηση και ενεργή συμμετοχή από φορείς και πολίτες, ολοκληρώθηκε η 15η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, που αποτελεί θεσμό για τη χώρα μας. Η διοργάνωση υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ) και την υποστήριξη του φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ» με διακριτικό τίτλο «HELLASTRON», της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», και πλήθος άλλων φορέων και Οργανισμών. Η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
[περισσότερα...]
Διεξαγωγή της 7ης τελετής απονομής Υποτροφίας εις μνήμην Πάνου Μυλωνά - Πανεπιστήμιο Πατρών
Διεξαγωγή της 7ης τελετής απονομής Υποτροφίας εις μνήμην Πάνου Μυλωνά - Πανεπιστήμιο Πατρών
 
23/Μαρ/2022
Η απονομή έλαβε χώρα πριν την ορκωμοσία των αποφοίτων, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Η απονομή υποτροφίας, υλοποιείται με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών και φέτος δόθηκε στον πρωτεύσαντα φοιτητή του 4ου έτους του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών κ. Παύλο Βάρσο.
[περισσότερα...]
Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Tροχαία Συμβάντα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Tροχαία Συμβάντα  στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
 
22/Μαρ/2022
Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων της Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», με τη σταθερή υποστήριξη του Ομίλου ΟΑΣΑ, της ΣΤΑΣΥ, του φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ» με διακριτικό τίτλο «HELLASTRON», της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον» διοργανώνουν Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για τα τροχαία συμβάντα.
[περισσότερα...]
ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖEΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ «DRIVE IN THE MOMENT»
ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖEΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ «DRIVE IN THE MOMENT»
 
22/Μαρ/2022
Στοχεύοντας στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και, κυρίως, στην αλλαγή της ριψοκίνδυνης συνήθειας χρήσης κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» παρουσίασε χθες Δευτέρα 21/3, την ψηφιακή πλατφόρμα DRIVE IN THE MOMENT σε Συνέντευξη Τύπου στο Electra Palace Athens. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 15ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας 21-27 Μαρτίου 2022 που συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.)
[περισσότερα...]
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2023 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion