Εκπαιδευτική ημερίδα για την κυκλοφοριακή αγωγή στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. (NL#53)
Εκπαιδευτική ημερίδα για την κυκλοφοριακή αγωγή στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. (NL#53)

Την Τετάρτη 11 Μαΐου το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» βρέθηκε στη Χαλκίδα και συμμετείχε στην εκπαιδευτική ημερίδα για την Κυκλοφοριακή Αγωγή που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Θάλειας Καλαμπαλίκη και με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Το Ι.Ο.ΑΣ. παρουσίασε τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Παιχνίδι με τον Ιππότη Ευγένιο», «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια»  και  «Ασφαλώς Ποδηλατώ».

Από το επιστημονικό προσωπικό του Ινστιτούτου η Πίζγα Ασπασία, Ψυχολόγος και η Κατερίνα Δρανδάκη, Κοινωνιολόγος παρουσίασαν την προσέγγιση και τα προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής του Ινστιτούτου δίνοντας χρήσιμες ιδέες και υλικό στους εκπαιδευτικούς για το πώς μπορούν να εντάξουν θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής στην υπάρχουσα διδακτέα ύλη και να γίνουν οι ίδιοι πρότυπα για τα παιδιά με σκοπό την καλλιέργεια παιδείας Οδικής Ασφάλειας.

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» κυρία Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά παρευρέθηκε στην ημερίδα και μίλησε για τη μακρόχρονη εμπειρία της σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής, για το έργο και την υποστήριξη του Ινστιτούτου στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους νέους.
Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι των Αρχών και αρμόδιων φορέων καθώς και εκπαιδευτικοί, διευθυντές σχολείων και πολίτες.

Στο τέλος της ημερίδας μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για το έργο και τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ινστιτούτου, συμβουλές για εκπαιδευτικούς καθώς και το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο «Παιχνίδι με τον Ιππότη Ευγένιο» για τα παιδιά Δημοτικού.
 
NEWSDESK
H Οδική Ασφάλεια στο επίκεντρο - Παράδοση χαρτών επικινδυνότητας του οδικού δικτύου στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
26/Ιαν/2021
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά!
12/Ιαν/2021
Το ΙΟΑΣ σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) για Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων με θέμα την Εκπαίδευση στην Οδική Ασφάλεια
08/Ιαν/2021
Οδηγίες για την ασφάλεια πεζών (και οδηγών) τους χειμερινούς μήνες
01/Ιαν/2021
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2021 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion