186 πινακίδες στο Δήμο Ελευσίνας «έγιναν» καινούριες από τη LeasePlan Hellas και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», 60 εθελοντές αψήφησαν την υπερβολική ζέστη για καλό σκοπό!
 186 πινακίδες στο Δήμο Ελευσίνας «έγιναν» καινούριες από τη LeasePlan Hellas και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»,  60 εθελοντές αψήφησαν την υπερβολική ζέστη για καλό σκοπό!
 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 186 πινακίδες στο Δήμο Ελευσίνας «έγιναν» καινούριες από τη LeasePlan Hellas και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
60 εθελοντές αψήφησαν την υπερβολική ζέστη για καλό σκοπό!
 #CleanUp_SafetyDays
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η δράση της εκστρατείας Clean Up-Safety Days από τη LeasePlan Hellas και το Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στην περιοχή της Ελευσίνας, με τη σημαντική συμβολή του Δήμου και σημείο εκκίνησης την πλατεία Ευμολπιδών.
 
Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες - Ασφαλέστεροι Δρόμοι», 60 εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας LeasePlan Hellas, εθελοντές και μέλη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», μαζί με κάτοικους της περιοχής, αψήφησαν την τρομερά υψηλή θερμοκρασία και συμμετείχαν ενεργά στη δράση, καθαρίζοντας και βελτιώνοντας συνολικά 186 πινακίδες οδικής σήμανσης στις κεντρικές οδούς της Ελευσίνας, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση και ενδελεχή ενημέρωση του κοινού για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι καθαρές πινακίδες οδικής σήμανσης στην ασφαλή οδήγηση και την αποφυγή ατυχημάτων.
 
Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής ήρθε ως αποτέλεσμα αιτημάτων που έλαβε το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» από τους κατοίκους της Ελευσίνας σε συνέχεια της πρώτης 1ης Clean Up-Safety Day δράσης στην Καλλιθέα τον Απρίλιο του 2016, όπου συνολικά βελτιώθηκαν 266 πινακίδες.
 
Ο κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στη δράση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Είναι μία δράση που έχει απτά αποτελέσματα και θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντική για την οδική ασφάλεια, αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Οι άνθρωποι της LeasePlan ενστερνίζονται πλήρως αυτές τις αξίες και το δείχνουν εμπράκτως σε καθημερινή βάση και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό».
 
«Η ασφαλής οδήγηση αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας, καθώς είναι ζήτημα ζωής αλλά και πολιτισμού, όταν οι πινακίδες οδικής σήμανσης βρίσκονται σε καλή κατάσταση, βοηθώντας στην αποφυγή ατυχημάτων. Άλλη μία δράση της εκστρατείας «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι» ολοκληρώνεται, με την ενεργή και ουσιαστική σύμπραξη από εθελοντές του Δήμου, εθελοντές του Ινστιτούτου, εθελοντές της LeasePlan. Δουλέψαμε όλοι μαζί στην Ελευσίνα για ένα ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον, για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στους δρόμους μας», σχολίασε η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά.
 
Ο Γεώργιος Τσουκαλάς, Δήμαρχος Ελευσίνας ευχαρίστησε θερμά το Ινστιτούτο, δηλώντας «Θεωρούμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σημαντική και ιδιαίτερα ανθρωπιστική. Όχι μόνο γιατί μπορεί να σώσει ανθρώπους από ατυχήματα, αλλά και γιατί σέβεται τον πολίτη και τον οδηγό. Είναι όμως και πολιτιστική, καθώς συνδέεται με την καθαριότητα του δημόσιου χώρου. Μακάρι τέτοιες πρωτοβουλίες να έχουν συνέχεια στο μέλλον. Εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε εσάς και το έργο σας.»
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία Clean Up-Safety Days παρακαλούμε επισκεφτείτε το website www.cleanupsafetyday.com
 
 
 
Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan Hellas
Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, διαχειρίζεται περισσότερα από 15.000 αυτοκίνητα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.700 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 100 εργαζομένους.
 
Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς» δραστηριοποιείται ενεργά από το 2005 και αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό, με σκοπό την καλλιέργεια της κυκλοφοριακής παιδείας και την υποστήριξη δραστηριοτήτων και δράσεων πρόληψης που προάγουν την οδική ασφάλεια.
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», Γεωργία Π. Αλεξοπούλου, email: g.alexopoulou@ioas.gr, τηλ. 210 8620150
V+O Communication, Ζαφείρα Ατσίδη, email: za@vando.gr, τηλ. 210 7249000
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Ν. Κακλαμάνης: «Μακάρι να μην έχουμε ούτε ένα θύμα στην άσφαλτο»
17/Απρ/2025
Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
16/Απρ/2025
Ο ΤΙΤΑΝ και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» παρουσιάζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Έξυπνη Κίνηση - Ασφαλής Μετακίνηση» στο εργοστάσιο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης
31/Μαρ/2025
Πολύ μεγαλύτερος ο πραγματικός αριθμός των σοβαρών τραυματιών από τροχαίες συγκρούσεις στην ΕΕ!
31/Μαρ/2025
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2025 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion