«Απολλώνεια Βραβεία 2016» Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών τίμησε το Ι.Ο.ΑΣ. (NL#58)
«Απολλώνεια Βραβεία 2016» Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών τίμησε το Ι.Ο.ΑΣ. (NL#58)
Για «την πολύτιμη προσφορά του στην ελληνική κοινωνία» τιμήθηκε το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» στην 15η εκδήλωση «Τέχνης - Αθλητισμού - Επιστήμης & Κοινωνίας Διαδρομές» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Απολλώνεια Βραβεία 2016».
 
Η φετινή διοργάνωση, αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια, φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO στο Π. Φάληρο παρουσία πλήθους διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού, της τέχνης, του αθλητισμού, της επιστήμης και της κοινωνίας.
 
Η πρόεδρος του Ινστιτούτου κα Βασιλική Δανέλλη Μυλωνά παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Με συγκινεί η αναγνώριση του έργου μας που στοχεύει σε ένα κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα και στην αλλαγή κουλτούρας οδικής συμπεριφοράς, θέματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία, τον πολιτισμό και πρωτίστως με την υγεία. Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος  με την υγεία που ορίζεται ως η σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία του ατόμου, έναν τομέα που το Ινστιτούτο υπηρετεί άλλωστε με αφοσίωση μέσα από την πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Η βράβευση αυτή αποτελεί επίσης ιδιαίτερη τιμή καθώς προέρχεται από ανθρώπους και φορείς με ευαισθησία, ήθος και υψηλά ιδεώδη».
 
Την τιμητική διάκριση στην Πρόεδρο του Ινστιτούτο απένειμε ο κύριος Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Επικρατείας, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τα 10 χρόνια προσφοράς του Ινστιτούτου στους τομείς της πρόληψης και της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, αναφέροντας: «Είναι πράγματι εξαιρετική η δουλειά που γίνεται από το Ι.Ο.ΑΣ. Είχα την τύχη να παραστώ σε μία από τις εκπαιδεύσεις που υλοποιεί το Ινστιτούτο και έζησα από κοντά πόσο σημαντική είναι η παιδεία και η αγωγή για την Οδική Ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και θα σας στηρίζουμε, για να μη χαθεί άλλο αίμα στους δρόμους της χώρας».
 
Τα «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ» είναι ετήσιος θεσμός και απονέμονται σε σημαντικές προσωπικότητες και κοινωνικούς φορείς που ξεχωρίζουν στους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Επιστήμης και της Κοινωνίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Δικαίου και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
14η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
14/Ιουν/2021
Συνεργασία BOSCH Ελλάδας (Robert Bosch Α.Ε.) – Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για την Οδική Ασφάλεια
11/Ιουν/2021
10η ΙΟΥΝΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΟΠΕΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ
10/Ιουν/2021
Τηλεοπτική Δημοσιότητα σχετικά με τα εγκαίνια του «Κέντρου Ποδηλάτου»
09/Ιουν/2021
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2021 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion