Επιμορφωτική Εσπερίδα του Ι.Ο.ΑΣ. και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα - Οι Teachers4Europe πρεσβευτές της Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία και την κοινωνία
Επιμορφωτική Εσπερίδα του Ι.Ο.ΑΣ. και της  Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα - Οι Teachers4Europe πρεσβευτές της Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία και την κοινωνία

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2017
 

Επιμορφωτική Εσπερίδα του Ι.Ο.ΑΣ. και της
Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
 
Οι Teachers4Europe πρεσβευτές της Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία και την κοινωνία
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο φιλόξενο χώρο του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Επιμορφωτική Εσπερίδα «Βλέπω, σκέφτομαι, προχωρώ: ο ρόλος της συμμετοχής και της διάδρασης στη σύγχρονη κυκλοφοριακή αγωγή», μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για την επιμόρφωση των μελών του Δικτύου Teachers4Europe.
 
Κατά τη διάρκεια της Εσπερίδας, περισσότεροι από 60 δάσκαλοι και καθηγητές μέλη του Δικτύου είχαν την ευκαιρία να εισαχθούν στις αρχές και τα εργαλεία σύγχρονων μεθόδων στην κυκλοφοριακή αγωγή αλλά και να ενημερωθούν για στοιχεία που αφορούν στο επίπεδο της Οδικής Ασφάλειας στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Αργύρης Περουλάκης και η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά.
 
Τόσο ο κ. Αντωνακόπουλος όσο και ο κ. Περουλάκης δήλωσαν ευτυχείς για την υλοποίηση μιας τόσο σημαντικής Εσπερίδας που μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων και την προστασία των παιδιών στο δρόμο, ενώ αναφέρθηκαν με θέρμη στο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό έργο του Ι.Ο.ΑΣ. Ο κ. Περουλάκης προσκάλεσε μάλιστα τα μέλη του Δικτύου Teachers4Europe να γίνουν κοινωνοί και πρεσβευτές της Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία τους. Η κυρία Μυλωνά, από την πλευρά της, κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του Ινστιτούτου για αλλαγή της κουλτούρας στους ελληνικούς δρόμους μέσα από την εκπαίδευση.
 
Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν οι: Δημήτριος Κατσώχης, Αντιπρόεδρος ΣΕΣ – συγκοινωνιολόγος, Μάνος Αποστολάκης, Διευθυντής Λυκείου Ελληνογερμανικής Σχολής, Αφροδίτη Γκαμπούρη, Κοινωνιολόγος - Εκπαιδεύτρια Ι.Ο.ΑΣ. και Γεωργία Π. Αλεξοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ι.Ο.ΑΣ. Μέσα από τις εισηγήσεις και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, οι εκπαιδευτικοί παρακινήθηκαν να υιοθετήσουν και να εμπνευστούν από τις καλές πρακτικές που παρουσιάστηκαν, για τη διάχυση πολύτιμων μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία και την κοινωνία.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion