Η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. στο 1ο Συνέδριο «Υποδομών και Μεταφορών: Προοπτικές Ανάπτυξης» (NL #63)
 Η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. στο 1ο Συνέδριο «Υποδομών και Μεταφορών: Προοπτικές Ανάπτυξης» (NL #63)
Στο σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζουν οι κλάδοι των Υποδομών και των Μεταφορών στην εθνική οικονομία αναφέρθηκαν οι ομιλητές στο 1ο Συνέδριο «Υποδομών και Μεταφορών: Προοπτικές Ανάπτυξης» που συνδιοργάνωσαν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις 24 Μαΐου.
 
Περισσότεροι από 900 εμπειρογνώμονες και ειδικοί σε θέματα  Υποδομών και Μεταφορών, εκπρόσωποι θεσμικών - κοινωνικών φορέων, εκπρόσωποι της εν λόγω βιομηχανίας και επιλεγμένων - πιστοποιημένων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών παραβρέθηκαν στο συνέδριο γεγονός που κατέδειξε την ανάγκη της αγοράς των υποδομών και των μεταφορών να «εκφραστούν» σε ένα συνέδριο από κοινού.
Στόχος του συνέδριο ήταν η έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου καθώς και η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών ανάμεσα στην αγορά των υποδομών και των μεταφορών, σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον κλάδο
 
Το Ινστιτούτο, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, εκπροσώπησε η Πρόεδρός του. Η κα Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά στο σύντομο χαιρετισμό της, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του Ι.Ο.ΑΣ. με το ypodomes.com σε κοινές δράσεις για την προώθηση θεμάτων που αφορούν στην Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα απεύθυνε έκκληση στους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν το Ινστιτούτο για τη στέγαση του Εθνικού Κέντρου Οδικής Ασφάλειας (National NEST) το οποίο θα έχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να αποτελέσει έναν πυλώνα για την κυκλοφοριακή αγωγή και εκπαίδευση των πολιτών όλων των ηλικιών.
 
Το Συνέδριο «Υποδομές-Μεταφορές, Προοπτικές Ανάπτυξης» χαιρέτησαν η και έκαναν ομιλία: ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο πρώην Υπουργός Γιάννης Μανιάτης, ο Αργύρης Περουλάκης, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, ο Πρόεδρος του ΣΑΤΕ Ζαχαρίας Αθουσάκης, ο  Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, οι εκπρόσωποι των ΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, J&P ΑΒΑΞ, Δ. Κούτρας, Γ. Περιστέρης, Κ. Μιτζάλης, ο Γ. Συριανός πρόεδρο του ΣΤΕΑΤ, ο Β. Σφυρόερας Project Director της Hill International και ο Α. Δρακινός Αναπλ. Διευθυντής της EBRD. Επίσης οι Τ. Βαμβακίδης (COSCO), Δ. Δημητρίου (Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος), Β. Χαλκιάς (Hellastron), Κ. Πετράκη (ΟΣΕ), Κ. Καλλίνικος (Goldair) και οι Θ. Βούρδας (Γ.Γ. Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών), Α. Σχίζας (ΓΑΙΑΟΣΕ), Ε. Σαμαράς (DHL) και Ι. Σκουμπούρης (ΟΑΣΑ).
 
Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και με την Υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion