Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» υποδέχεται τους επισκέπτες της χώρας μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με μηνύματα για την οδική ασφάλεια!
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» υποδέχεται τους επισκέπτες της χώρας μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με μηνύματα για την οδική ασφάλεια!

Αθήνα, 9 Αυγούστου 2017


Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» υποδέχεται τους επισκέπτες της χώρας μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με μηνύματα για την οδική ασφάλεια!
 
 
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αυτό το καλοκαίρι, πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια Ελλήνων και ξένων οδηγών που επισκέπτονται τη χώρα μας, αναρτώντας αφίσες στις προθήκες και οθόνες προβολής στο χώρο των αφίξεων, εσωτερικά και στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου για όλο το μήνα Αύγουστο, με την υποστήριξη της Interbus.
 
Το εικαστικό της αφίσας με κεντρικό μήνυμα «Enjoy Visiting Greece. Stay Safe on the Road» δημιουργήθηκε από το Ι.Ο.ΑΣ., προβάλλοντας χαρακτηριστικά σύμβολα της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας που διασυνδέονται με την έννοια της μετακίνησης.
 
Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας είναι να υπενθυμίσει και να επισημάνει στους επισκέπτες της χώρας μας πως οι κίνδυνοι στο δρόμο είναι συνεχείς και κυρίως σε μια περίοδο που το οδικό δίκτυό της επιφορτίζεται με μεγάλο αριθμό οχημάτων. Συγκεκριμένα, η πιο πολυσύχναστη περίοδος ξένων τουριστών στην Ελλάδα είναι ο μήνας Αύγουστος, με τις περισσότερες αφίξεις στο Δ.Α.Α. «Ελευθέριος Βενιζέλος». 
 
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ. ΣΤΑΤ.) για το έτος 2016, την περίοδο Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο, οι αριθμοί προκαλούν ανησυχία, φτάνοντας τους 221 νεκρούς και 274 σοβαρά τραυματίες, δηλαδή σχεδόν 3 άτομα κάθε μέρα χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας τροχαίου κατά την καλοκαιρινή περίοδο, σημειώνοντας μεγάλη αύξηση των θανάσιμων και σοβαρών τραυματισμών κατά το μήνα Αύγουστο σε σχέση με τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες, όπου κορυφώνεται η έξοδος των Ελλήνων αλλά και η επισκεψιμότητα των ξένων στη χώρα μας.
 
Παράλληλα με την ανάρτηση των μηνυμάτων στο Δ.Α.Α. βρίσκεται σε εξέλιξη η καμπάνια του Ινστιτούτου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με τηλεοπτικό και ρ/φ σποτ σε σταθμούς της χώρας, βάσει σχετικής απόφασης του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.
 
 
Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε με ασφάλεια!
 
 
Χρήσιμες συμβουλές από το Ι.Ο.ΑΣ. για κάθε περίπτωση οδήγησης μπορείτε να βρείτε εδώ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Η Νέα Οδός και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" ενισχύουν την Τροχαία Χαλκίδας με επιστόμια για πραγματοποίηση ελέγχων αλκοολομέτρησης.
31/Δεκ/2024
Εορταστική πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης για την Οδική Ασφάλεια από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
24/Δεκ/2024
Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
12/Δεκ/2024
Με έμπνευση τις ψηφιακές δημιουργίες των παιδιών, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια.
04/Δεκ/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2025 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion