Εθελοντική Αιμοδοσία για Τραυματίες από τροχαία συμβάντα στο Σύνταγμα (NL #67)
Εθελοντική Αιμοδοσία για Τραυματίες από τροχαία συμβάντα στο Σύνταγμα (NL #67)

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. διοργανώνοντας μεγάλη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της στάσης ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα». Η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, με την υποστήριξη του Ομίλου ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Η συμμετοχή του κοινού στη δράση ήταν εντυπωσιακή και η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών ιδιαίτερα συγκινητική καθώς μέσα σε ελάχιστες ώρες συγκεντρώθηκαν 81 μονάδες αίμα ενώ, συνολικά, περισσότερα από 200 συνάνθρωποί μας προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, να ενημερωθούν για τις δράσεις του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς» και να συμβάλλουν στη διάδοση του μηνύματος της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας. Μεταξύ αυτών, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και σπουδαστές του τμήματος Νοσηλευτικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η κάλυψη των μεγάλων αναγκών σε αίμα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα στη χώρα μας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη σημασία της πρόληψης και της υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς. Ο Όμιλος ΟΑΣΑ και η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., δύο Οργανισμοί που στηρίζουν σταθερά το έργο του Ι.Ο.ΑΣ., πρόβαλλαν την Αιμοδοσία στις οθόνες προβολής μηνυμάτων των στάσεων των λεωφορείων και των σταθμών επιβίβασης/αποβίβασης του Μετρό, επιδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το ανθρώπινο και υπεύθυνο εταιρικό τους πρόσωπο στην κοινωνία.

Το Ινστιτούτο θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία Hi-Power (Λ. Κηφισίας 59 Μαρούσι)  για την ευγενική παραχώρηση προβολικού υλικού.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά!
12/Ιαν/2021
Το ΙΟΑΣ σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) για Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων με θέμα την Εκπαίδευση στην Οδική Ασφάλεια
08/Ιαν/2021
Οδηγίες για την ασφάλεια πεζών (και οδηγών) τους χειμερινούς μήνες
01/Ιαν/2021
Αλκοόλ και οδήγηση - όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
28/Δεκ/2020
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2021 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion