Στιγμές Οδικής Ασφάλειας από την Πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ. στο 3ο TEDxPatras (NL #67)
 Στιγμές Οδικής Ασφάλειας από την Πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ. στο 3ο TEDxPatras (NL #67)
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο TEDxPatras, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στο Royal Theater - Παλαιό Πτωχοκομείο.

Το φετινό TEDxPatras, ήταν αφιερωμένο στις «Στιγμές» όπου, προσωπικότητες από διάφορα σημεία του κόσμου μοιράστηκαν με το κοινό Στιγμές που αξίζει να διαδοθούν, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ή/και να προβληματίσουν.
Το δεύτερο session από τα τρία sessions του TEDxPatras 2017 ολοκληρώθηκε με την ομιλία της Προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ., κυρίας Βασιλική Δανέλλη- Μυλωνά, η οποία μετέφερε στο κοινό την εμπειρία της για το πώς μια τραγική στιγμή στη ζωή μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για να ανοίξουν αισιόδοξοι δρόμοι.

Η κυρία Μυλωνά περιέγραψε την τραγική στιγμή της ζωής της, με το θάνατο του 22χρονου γιου της Πάνου σε τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών-Κορίνθου και πως βρήκε τη δύναμη να μετατρέψει την οδύνη της σε δημιουργία και να αφιερώσει τη ζωή της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σε θέματα οδικής ασφάλειας, γιατί, όπως τόνισε, “η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη!”.
Η ομιλία της Κας Μυλωνά κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη προσοχή του κοινού και να προκαλέσει ιδιαίτερη συγκίνηση αποσπώντας το καθολικό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων στην αίθουσα για την αδιάκοπη 12ετή δράση της.

Ενδιάμεσα των sessions πραγματοποιούνταν διάφορες δραστηριότητες και workshops  με σκοπό να προσφέρουν στους θεατές την ευκαιρία να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες. Παρούσα ήταν και η κινητή μονάδα του Ινστιτούτου που έδωσε την ευκαιρία στο κοινό της εκδήλωσης να βιώσει Στιγμές οδικής ασφάλειας με τους προσομοιωτές επικίνδυνων συνθηκών και να ενημερωθεί βιωματικά για τις ολέθριες επιπτώσεις που μπορεί να έχει η μη ασφαλής οδήγηση.

Η παρουσία της κινητής μονάδας του Ι.Ο.ΑΣ. στο  3ο TEDxPatras πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Ολυμπίας Οδού.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Νέο Αρχείο
 
NEWSDESK
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά!
12/Ιαν/2021
Το ΙΟΑΣ σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) για Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων με θέμα την Εκπαίδευση στην Οδική Ασφάλεια
08/Ιαν/2021
Οδηγίες για την ασφάλεια πεζών (και οδηγών) τους χειμερινούς μήνες
01/Ιαν/2021
Αλκοόλ και οδήγηση - όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
28/Δεκ/2020
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2021 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion