Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στην Ηλιούπολη (NL #67)
Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στην Ηλιούπολη (NL #67)
Ημερίδα με θέμα: «Οδική Ασφάλεια - Ζήτημα Ζωής» διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και το Αρχηγείο της  Ελληνικής Αστυνομίας, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα του ∆ημοτικού θεάτρου του ∆ήμου Ηλιούπολης στο ∆ημαρχείο της πόλης. Η εκδήλωση αποτέλεσε την αφετηρία των προγραμματισμένων δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια που έχει συμφωνήσει ο Δήμος με το Ι.Ο.ΑΣ..

Στην ημερίδα έγινε σειρά ομιλιών για την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων, καθώς και για τις ολέθριες συνέπειες αυτών από σειρά διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Το Ινστιτούτο εκπροσώπησε η Πρόεδρος του, κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, η οποία  κατά την ομιλία της παρουσίασε το θέμα: «Οδική ασφάλεια - ∆ράσεις πρόληψης τροχαίων συμβάντων» κερδίζοντας το συνολικό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στην ημερίδα.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, τόνισε στο πλαίσιο της διετούς εκστρατείας που έχει εκπονήσει για τη ασφάλεια των πολιτών στους δρόμους, τη σταθερή συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Παύλος Μυλωνάς για την διοργάνωση σειράς εκπαιδευτικών και ενημερωτικών δράσεων προς τους μαθητές της πόλης.

Η ημερίδα πλαισιώθηκε εξίσου από υψηλού επιπέδου ομιλίες καθώς σ΄ αυτές συμμετείχαν επίσης η κα Ροτζιώκου εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Κεπαπτζόγλου πρόεδρος των Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και καθηγητής ΕΜΠ. Ο κ. Χρούσος Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Παιδιατρικής και Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Βόσκογλου Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος.

Το συντονισμό και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο κ. Γρηγόριος Αναγνώστου, Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας Αντιστράτηγος Ε.Α. και επίτιμος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ..

Παράλληλα από το πρωί πραγματοποιούνταν προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και βιωματική εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια προς τους μαθητές Λυκείων του Δήμου στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στο πλαίσιο σχετικής συνεργασίας του Δήμου με το Ι.Ο.ΑΣ.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion