Δράση ενημέρωσης εκπαιδευτικών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από το Ι.Ο.ΑΣ. στη Χαλκίδα. (NL #69)
 Δράση ενημέρωσης εκπαιδευτικών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από το Ι.Ο.ΑΣ. στη Χαλκίδα. (NL #69)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στη Χαλκίδα, δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης εκπαιδευτικών Δ/θμιας εκπαίδευσης σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από το Ινστιτούτο, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δ/θμιας Ν. Ευβοίας.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο της επερχόμενης Θεματικής εβδομάδας η οποία φέτος, για πρώτη φορά, θα περιλαμβάνει και το θέμα της οδικής ασφάλειας.

Στόχος της ενημέρωσης ήταν να γνωρίσουν οι εκπαιδευτικοί του νομού Εύβοιας κάποια στατιστικά - δεδομένα που αφορούν το φλέγον αυτό θέμα, αλλά και τους πιθανούς τρόπους μετάδοσής τους στους μαθητές των Γυμνασίων που εργάζονται.

Τα στελέχη του Ινστιτούτου Δημήτρης Χατζηδοπαυλάκης και Βαγγέλης Μακρής παρουσίασαν το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής «Κάντο Σωστά» και παράλληλα συζητήθηκαν πιθανές απορίες  που μπορεί να έχουν οι μαθητές σε σχέση με τη θεματολογία καθώς και ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις από πλευράς των εκπαιδευτικών.

Επίσης παρουσιάστηκε το υλικό που κατάρτισε το Ινστιτούτο για τη θεματική εβδομάδα και έγινε ενημέρωση για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας αφιερωμένο στην Οδική Ασφάλεια, που διοργανώνουν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και το Ινστιτούτο.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν επίσης και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Κουκουβίνος (Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητής Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας) και Δημήτριος Αναστασίου (Υπαστυνόμος Α’) οι οποίοι μέσα από τις ομιλίες τους παρουσίασαν το ρόλο που διαδραματίζει η Τροχαία στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων.

Στο τέλος του σεμιναρίου διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συνθήκες και τις πιθανές συνέπειες ενός δυστυχήματος καθώς και για τις σωστές πρακτικές για μια ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Αυτό το καλοκαίρι χαιρόμαστε τις διακοπές μας με υγεία, ασφάλεια και προσοχή στο δρόμο!
03/Αυγ/2020
Με συμβουλές για την Yγεία και την Ασφάλεια υποδέχεται το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», τους ταξιδιώτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
31/Ιουλ/2020
12η Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στη Χαλκίδα | Αποτελέσματα
27/Ιουλ/2020
12η Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στη Χαλκίδα Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»
22/Ιουλ/2020
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2020 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion