Το Ι.Ο.ΑΣ. συνδιοργανωτής στο 3rd Auto Forum. (NL #81)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12 /12 στην Αθήνα το 3rd Auto Forum από το Ethos Events σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και άλλους φορείς, με τίτλο: «Η αυτοκίνηση σε σταυροδρόμι!».
Αντικείμενο του 3ου Auto Forum ήταν να αναδειχτεί το μεταβατικό στάδιο όπου βρίσκεται η αυτοκίνηση στη χώρα μας και να αποτυπωθούν οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση.
Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., κα Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, συντόνισε το πάνελ με θεματικό άξονα "Ηλεκτροκίνηση και οδική ασφάλεια", για το οποίο το Ινστιτούτο εξασφάλισε την παρουσία διακεκριμένων διεθνών ομιλητών. Στο panel συμμετείχαν: η κα Dovile Adminaite-Fodor, Project Manager European Transport Safety Council, ο κ. Ηλίας Καραΐσκος, AFS Operations & Business Development Manager, Toyota Hellas και ο κ. Κωνσταντίνος Καλημέρης, Corporate and Car Manufacturers Manager, Allianz Greece.
Το Ι.Ο.ΑΣ. επίσης, με τον τεχνικό υπεύθυνο της κινητής μονάδας, κ. Μάνο Μπρούζα, πραγματοποίησε ομιλία - παρουσίαση για τα ηλεκτρικά πατίνια (e-scooters).
NEWSDESK
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά!
12/Ιαν/2021
Το ΙΟΑΣ σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) για Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων με θέμα την Εκπαίδευση στην Οδική Ασφάλεια
08/Ιαν/2021