Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ.
Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Μέλη και όλοι οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»
εύχονται ολόψυχα σε εσάς και τους αγαπημένους σας
Καλές Γιορτές, με Υγεία και Ασφάλεια!

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ακολουθώντας πιστά τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτείας γενικότερα σε σχέση με την αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας, αναστέλλει όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις του που αφορούν στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών, μικρών και μεγάλων, και απαιτούν φυσική παρουσία. Το Ι.Ο.ΑΣ. λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των στελεχών του, των εθελοντών του, των οικογενειών τους, καθώς και όλων των πολιτών, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων.

#Μένουμε_σπίτι, γιατί πάνω από όλα νοιαζόμαστε για όλους μας. Για όλους σας.

Ακόμη όμως κι αν #Μένουμε_σπίτι, όλοι εμείς οι άνθρωποι του Ινστιτούτου είμαστε δίπλα σας, κρατάμε την επαφή με τους πολίτες, είμαστε ενεργοί στα δίκτυα επικοινωνίας μας, και υποστηρίζουμε οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Γιατί ακόμη και οι άδειοι δρόμοι, ή, μάλλον, ακόμη περισσότερο οι άδειοι δρόμοι, κρύβουν παγίδες, που αν δεν προσέξουμε, μπορεί να αποδειχτούν θανάσιμες.

Η διασφάλιση της υγείας των πολιτών είναι και ήταν πάντα πρωταρχικός στόχος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Γι’ αυτό και όλο του το έργο, 15 χρόνια τώρα, αφορά στην πρόληψη. Για να μπορέσει το όραμά μας, «ένας κόσμος χωρίς τροχαία δυστυχήματα», να γίνει πραγματικότητα.

Βρείτε εδώ τον χρήσιμο οδηγό με συμβουλές για το πώς να διατηρήσουμε τη σωματική και την ψυχική μας ευεξία στην περίοδο της πανδημίας που ετοιμάσαμε με το Μέλος της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», Genesis Pharma.
 
NEWSDESK
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά!
12/Ιαν/2021
Το ΙΟΑΣ σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) για Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων με θέμα την Εκπαίδευση στην Οδική Ασφάλεια
08/Ιαν/2021
Οδηγίες για την ασφάλεια πεζών (και οδηγών) τους χειμερινούς μήνες
01/Ιαν/2021
Αλκοόλ και οδήγηση - όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
28/Δεκ/2020
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2021 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion