Με την Αιγίδα του ΙΟΑΣ διοργανώνεται το πρώτο “Electric & Micro Mobility Forum” (31/3)
Με την Αιγίδα του ΙΟΑΣ διοργανώνεται το πρώτο “Electric & Micro Mobility Forum” (31/3)

Το πρώτο ελληνικό “Electric & Micro Mobility Forum” έρχεται στις 31 Μαρτίου 2021 για να εξερευνήσει το μέλλον των Μεταφορών, οι οποίες μεταμορφώνονται χάρη στην ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα.

Το forum θα διεξαχθεί διαδικτυακά αξιοποιώντας τις ψηφιακές πλατφόρμες και η εγγραφή για τους συμμετέχοντες είναι δωρεάν.

Η  εταιρία Smart Press και το Getelectric.gr διοργανώνουν ένα σύγχρονο συνέδριο υπό τις αιγίδες του Ινστούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) με σκοπό να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους οι νέες τεχνολογίες Μεταφορών θα βελτιώσουν τις ζωές μας.

Διερευνώντας τα προβλήματα που πιθανώς θα αντιμετωπίσουμε σε αυτό το πλαίσιο, αλλά και τους τρόπους για να ξεπεράσουμε κάθε σκόπελο και να συγκλίνουμε, ποσοτικά και ποιοτικά, με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες μέσα από μία σειρά θεματικών ενοτήτων θεματικές, με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, έμπειρων στελεχών της αγοράς, εκπροσώπων των θεσμών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η «Ηλεκτροκίνηση» και η «μικροκινητικότητα» είναι  δύο όροι που συναντάμε όλο και συχνότερα σε καθημερινή βάση. Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μια τεχνολογία του μέλλοντος, είναι ήδη «εδώ», πιο ώριμη από ποτέ,  και συναρπαστική για όποιον τη δοκιμάζει για πρώτη φορά. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η μικροκινητικότητα που ανοίγει μπροστά μας τις πόρτες ενός νέου κόσμου, με τα αστικά κέντρα χωρίς ΙΧ, με ελαφριά, ηλεκτρικά, ατομικά μέσα μετακίνησης, με αμελητέο ενεργειακό αποτύπωμα και απίστευτη ευελιξία. Η μικροκινητικότητα δεν είναι απλώς μια παροδική τάση, έρχεται για να μείνει!

Όλοι αυτοί οι παράγοντες διαμορφώνουν μία νέα γενιά οδηγών και ανοίγουν ένα πράθυρο σ΄ένα μέλλον τεχνολογικά εξελιγμένο στα πρότυπα της αειφόρου ανάτυξης. Το Electric&Micro Mobility Forum  απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τις τάσεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες ανάπτυξης του κλάδου των Μεταφορών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε καθώς και για τη φόρμα δωρεάν εγγραφής στο συνέδριο επισκεφτείτε το www.electricmicromobility.gr και τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης σε Facebook, Instagram και LinkedIn.

Χορηγός επικοινωνίας το businessenergy.gr

 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion