Η ΕΑΕΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ΕΑΕΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) υποστηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια, που διοργανώνεται από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Η οδική ασφάλεια είναι σημαντική προτεραιότητα για την ΕΑΕΕ, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ενθαρρύνει και υποστηρίζει πρωτοβουλίες που ευαισθητοποιούν τους πολίτες για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζει τον Πανέλλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό του ΙΟΑΣ, με στόχο να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς οδηγούς της χώρας, δηλαδή το παιδικό και το εφηβικό κοινό, σχετικά με τις έννοιες της κυκλοφοριακής αγωγής και της υπευθυνότητας στον δρόμο.

«Η ΕΑΕΕ, ως ο φορέας που εκπροσωπεί τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οδικής ασφάλειας εδώ και χρόνια πραγματοποιεί ενέργειες που την προωθούν, με στόχο τη μείωση τελικά των τροχαίων ατυχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχουμε και φέτος με χαρά ως υποστηρικτές στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργανώνει ο ΙΟΑΣ, διατηρώντας την πεποίθηση ότι η ευαισθητοποίηση των νέων είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε προς έναν κόσμο με πιο ασφαλείς δρόμους και λιγότερα τροχαία ατυχήματα», δήλωσε σχετικά η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια, με βασικό στόχο να συμβάλλει στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους καλεί να δημιουργήσουν ταινίες, βίντεο ή ψηφιακές εφαρμογές, σχετικά με το θέμα. Έχει υλοποιηθεί ήδη τρεις φορές πανελλαδικά, με υψηλό αριθμό συμμετοχών, αλλά και εξαιρετικά δημιουργικά αποτελέσματα που έφεραν εις πέρας σχολικές ομάδες, με την υποστήριξη εκπαιδευτικών και γονέων.

Αναδημοσίευση: https://bit.ly/3xTL3Vp

 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion