Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 16 χρόνων δράσης του Ινστιτούτου για την προστασία της ζωής στους δρόμους
Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 16 χρόνων δράσης του Ινστιτούτου για την προστασία της ζωής στους δρόμους

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συμπληρώνει 16 χρόνια συνεχούς δράσης στο χώρο της Οδικής Ασφάλειας. Το έργο του Ινστιτούτου, έχει αναγνωριστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, έχοντας διακριθεί από κορυφαίους Οργανισμούς στον κόσμο όπως είναι ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (που έχει βραβεύσει το Ινστιτούτο με το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη), τo Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (European Transport Safety Council), η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) κ.ά.

Για να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική επέτειο για το Ινστιτούτο έχουμε σχεδιάσει εορταστική εκδήλωση και δεσμεύσει το χώρο του Ζαππείου για το σκοπό αυτό. Για τη διοργάνωση της έχουμε την τιμή της αιγίδας της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και την υποστήριξη του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες ημέρες, αναλόγως και της εξέλιξης και των μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν, θα είμαστε σε θέση να δημοσιοποιήσουμε την  ημέρα διεξαγωγής αυτής της γιορτής με σημαντικούς καλεσμένους και ομιλητές από το εξωτερικό που έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραβρεθούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Οι ίδιοι, αυτοί καλεσμένοι, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της FIA και ειδικός εντεταλμένος του ΟΗΕ για την οδική ασφάλεια, Jean Todt από το Παρίσι, ο Dr. Claes Tingvall, Καθηγητής Επιδημιολογίας από το Ινστιτούτο Karolinska (DrMedSc), εμπνευστής του VISION ZERO από τη Στοκχόλμη, ο Antonio Avenoso, Εκτελεστικός ∆ιευθυντής Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC - European Transport Safety Council) και ο Michael Woodford, Πρόεδρος του Safer Roads Foundation (S.R.F.) με παγκόσμια δράση για την οδική ασφάλεια έστειλαν στην Πρόεδρο, συγχαρητήρια και ευχές για την τόσο σημαντική επέτειο του Ι.Ο.ΑΣ.  Μπορείτε να δείτε το χαιρετισμό του Προέδρου της FIA Jean Todt ο οποίος προτίθεται να επισκεφθεί το Ινστιτούτο και να παραστεί στην εκδήλωση εδώ.

Ολόκληρη η ομάδα του Ι.Ο.ΑΣ. με εμπνευστή την Πρόεδρο κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, οι συνεργάτες και οι πάνω από 3.500 εθελοντές του Ινστιτούτου, με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη αφιερωνόμαστε  καθημερινά στο κρίσιμο για όλους ζήτημα ζωής και θανάτου που είναι η ασφαλής μετακίνησή μας στους δρόμους της χώρας μας με στόχευση την πρόληψη των τροχαίων και την εδραίωση της κουλτούρας κυκλοφοριακής αγωγής στη χώρα μας.

Για μια ακόμη φορά δεσμευόμαστε στο όραμά μας για «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα» και ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές και συνεργάτες μας.
ΒΙΝΤΕΟ
Χαιρετισμός του Προέδρου της FIA , Jean Todt για τα 16 Χρόνια του Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς"
 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion