14η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
14η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
Αγαπητοί μας Φίλοι - Εθελοντές/Εθελόντριες μας,
 
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εσάς που προσφέρετε ζωή με τη συμμετοχή σε αιμοδοσίες μας και ενίσχυση της τράπεζας αίματος για τα τροχαία που το Ινστιτούτο τηρεί στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός Κοργιαλένειο-Μπενάκειο όπως και στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων".
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως όλους τους εθελοντές μας που προσφέρουν με το χρόνο τους αλλά και με τη διάδοση του έργου και των μηνυμάτων μας για την Οδική Ασφάλεια και την προστασία της ζωής στους δρόμους της χώρας μας.
 
Ξεκινώντας πάλι ανοιχτές δράσεις μετά μία πολύ δύσκολη περίοδο εγκλεισμού, Σας καλώ να είστε κοντά μας στον αγώνα της πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων.
Η συμπαράσταση και η στήριξή σας είναι πιο πολύτιμες από ποτέ.
Δείτε τις δράσεις που σχεδιάζουμε για την καλοκαιρινή περίοδο όπως: Pit Stop για την ασφάλεια όσων μετακινούνται την καλοκαιρινή περίοδο, Νύχτες Χωρίς Ατυχήματα (στη Χαλκίδα, στην παραλιακή και αργότερα τον Οκτώβριο σε όλη την Ελλάδα), Καθαρισμό Πινακίδων, Αιμοδοσία το Σεπτέμβριο αλλά και άλλες δράσεις για τις οποίες μπορείτε να δείτε στο site μας και να σας ενημερώσουμε επίσης.
Καθ' όλη τη διάρκεια των δράσεων, λαμβάνονται υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι κανόνες ατομικής και συλλογικής υγιεινής για την πρόληψη και τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου www.ioas.gr και στα κοινωνικά μας δίκτυα fb/ /ioas.panos.milonas ώστε μαζί να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την Οδική Ασφάλεια στον τόπο μας. Μαζί σας έχουμε καταφέρει πολλά και ήδη βλέπουμε προσπάθειες που χρόνια τώρα γίνονται να αναγνωρίζονται και να φέρνουν αποτελέσματα, έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας σε αυτό τον αγώνα που συνεχίζουμε σας θέλουμε δίπλα μας γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα!!

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλη η ομάδα του Ινστιτούτου είμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση και αγάπη,
Βάσω Δανέλλη - Μυλωνά,
Πρόεδρος Δ.Σ.


Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( Π.Ο.Υ.), τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.
Φέτος το  κεντρικό μήνυμα του εορτασμού είναι «Δώσε αίμα. Κράτα τον κόσμο ζωντανό» («Give blood and keep the world beating»).
 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion