2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Το παρών έδωσε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας που υλοποιήθηκε από την ΠΟΜΑμεΑ Δυτικης Ελλαδας & Νοτιων Ιονιων Νήσων στους χώρους των Παλαιών Σφαγείων Πατρών το τριήμερο 9-11/9.
Στο σταθμό ενημέρωσης του Ινστιτούτου πραγματοποιήθηκε το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά MOVING STARS, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε έντυπο υλικό και ενημέρωση στους ενήλικες που αφορούσε σε βασικά θέματα οδικής ασφάλειας.
Πολλοί ήταν οι επίσημοι επισκέπτες από φορείς και Οργανισμούς της Αχαΐας που ενημερώθηκαν για τις εφαρμογές και τα προγράμματα του Ινστιτούτου. Μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Πατρέων, Κων/νος Πελετίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας-Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Αντώνης Χαροκόπος, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας πρώην βουλευτής Αχαΐας, Απόστολος Κατσιφάρας , ο Βουλευτής Ηλείας, Μιχαήλ Κατρίνης, ο Προϊστάμενος στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε. Αχαΐας, Αργύρης Αγγελόπουλος, ο Βουλευτής Ηλείας,Μιχαήλ Κατρίνης, τα Μέλη της Νομαρχιακής Αχαΐας, Νικόλαος Μοίραλης, Γεράσιμος Φεσσιάν, Δημητρης Γ. Κοκλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας, Σπυρίδων Σκιαδαρέσης, και πολλοί άλλοι.
NEWSDESK
Ανανέωση συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων
05/Μαρ/2026
«Οδική Ασφάλεια και Προστασία της Ζωής των Πολιτών» – Verde.Tec 2026 | MEC Παιανίας | 27.02.2026 |
27/Φεβ/2026


