Wolt και I.O.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» προχωρούν σε συνεργασία με στόχο την ενημέρωση των διανομέων για θέματα οδικής ασφάλειας
Wolt και I.O.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» προχωρούν σε συνεργασία με στόχο την ενημέρωση των διανομέων για θέματα οδικής ασφάλειας
 
Η Wolt, πιστή στη δέσμευσή της να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με στόχο την ασφάλεια και την ευημερία των συνεργατών διανομέων, προχωρά σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς», για τη δημιουργία εκστρατείας ενημέρωσης σχετικά με την οδική ασφάλεια.
 
Η καμπάνια, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, περιλαμβάνει 3 βίντεο σύντομης διάρκειας, τα οποία προβάλλουν συμβουλές οδικής ασφάλειας για τους συνεργάτες διανομείς, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της διαδρομής τους, μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας. Τα βίντεο αναμένεται να προβληθούν πανελληνίως, στα social media, αλλά και τηλεοπτικά, ως κοινωνικά μηνύματα.
Συγκεκριμένα, τα βίντεο περιλαμβάνουν οδηγίες από τη στιγμή που ο διανομέας προετοιμάζεται να ανεβεί στο όχημά του, μέχρι τους κανόνες ασφαλούς μετακίνησης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, την τήρηση του Κ.Ο.Κ., την αποφυγή απόσπασης της προσοχής με τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, αλλά και πρακτικές συμβουλές σχετικά με την αλληλεπίδραση των συνεργατών διανομέων με τους γύρω τους στον δρόμο, όπως για παράδειγμα την προσοχή σε πεζούς και κατοικίδια.
 
Στόχος της εκστρατείας είναι αφενός η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου διανομής που χρησιμοποιούν δίκυκλο για τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας και αφετέρου η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού πάνω σε βασικά θέματα οδικής ασφάλειας.
 
Ο κ. Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Ι.Ο.ΑΣ., στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για θέματα οδικής ασφάλειας για τους συνεργάτες διανομείς αλλά και για το ευρύτερο κοινό. Μιας καμπάνιας που προετοιμάζουμε καιρό, με στόχο να υπενθυμίσουμε σε όλους τη σημασία της τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας, που για εμάς είναι ισοδύναμη της φροντίδας για το κοινό καλό. Στη Wolt η ασφάλεια των συνεργατών μας είναι πρωταρχικής σημασίας και βασικός παράγοντας στο έργο και τις αποφάσεις μας και για αυτόν το λόγο ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν οργανισμό που έχει να επιδείξει έργο δεκαετιών».
 
H κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» δήλωσε σχετικά: «Οι μοτοσικλετιστές εξ ορισμού αποτελούν μία ευάλωτη ομάδα χρηστών του οδικού δικτύου, καθώς αντιμετωπίζουν διαφορετικές συνθήκες στο δρόμο ανάλογα με την εποχή, τη μέρα, την ώρα και τις ευρύτερες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που δραστηριοποιούνται. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε ότι παρεμβάσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των οδηγών μοτοσυκλέτας, πολύ περισσότερο δε για τους επαγγελματίες του κλάδου διανομής που χρησιμοποιούν δίκυκλο και εκτίθενται πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους στους δρόμους, καθιστώντας τους πιο ευάλωτους, είναι εξαιρετικής σημασίας.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με τη Wolt στην ανάπτυξη στοχευμένης καμπάνιας με την παραγωγή τριών βίντεο που προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες προσανατολισμένες στη συγκεκριμένη ομάδα επαγγελματιών, ευελπιστώντας πως θα συνεισφέρει ουσιαστικά στη βελτίωση της ασφάλειάς τους στον δρόμο. Στο Ινστιτούτο προσπαθούμε να χτίσουμε μία κουλτούρα Οδικής Ασφάλειας που να καλύπτει όλες τις πληθυσμιακές ομάδες στοχεύοντας στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων και στην εδραίωση μιας κυκλοφοριακής παιδείας που προστατεύει τη ζωή και ενισχύει την Οδική Ασφάλεια με όραμά μας ένα κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα». 
 
NEWSDESK
Με ισχυρά μηνύματα και μεγάλη απήχηση ολοκληρώθηκε η 17η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας
04/Απρ/2024
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» από το Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» για Εκπαιδευτικούς
01/Απρ/2024
10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022
28/Μαρ/2024
Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Tροχαία Συμβάντα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων (Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 | 11:00- 16:00)
27/Μαρ/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion