Η Anytime στρατηγικός υποστηρικτής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «Κάν'το Σωστά» του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
Η Anytime στρατηγικός υποστηρικτής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «Κάν

Η Anytime και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ανακοινώνουν την στρατηγική συνεργασία τους για την προαγωγή και σημασία της Οδικής Ασφάλειας, μέσω της υλοποίησης του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος «Κάν'το Σωστά», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Το πρόγραμμα «Κάν'το Σωστά», το οποίο υλοποιείται από το 2009 και έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 150.000 μαθητές, είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τις αιτίες και τις συνέπειες των τροχαίων συμβάντων, προωθώντας τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης.
 
Η ανάληψη από την Anytime της υποστήριξης του προγράμματος, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα της πρωτοβουλίας «Save the Day», η οποία προάγει την καλλιέργεια μιας θετικής οδικής κουλτούρας, μέσω της υλοποίησης δράσεων και ενημερωτικών εκστρατειών. Αυτή η σύμπραξη ενισχύει την προσπάθεια του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για ένα ασφαλέστερο αύριο στους δρόμους της Ελλάδας και την προστασία των οδηγών του μέλλοντος.
 
Το πρόγραμμα «Κάν'το Σωστά», θα υλοποιηθεί σε 10 σχολεία της Αττικής και μέσα από ένα προηγμένο εκπαιδευτικό και διαδραστικό πλαίσιο, προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να συμμετέχουν και να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού, όπως προσομοιωτές ανατροπής και πρόσκρουσης αυτοκινήτου, καθώς και γυαλιά προσομοίωσης μέθης, που προσφέρουν πραγματικές εμπειρίες και ενισχύουν την αντίληψη των κινδύνων στους δρόμους. Επιπλέον, η ανάπτυξη και παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού, όπως παρουσιάσεις και βίντεο, στοχεύουν στην ενεργό συμμετοχή και συζήτηση από και με τους μαθητές.
 
Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Anytime και του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» μέσω των πρωτοβουλιών «Save the Day» και «Κάν'το Σωστά» αποτελεί ένα ισχυρό βήμα προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου, για την προστασία των νέων και την ενίσχυση μιας πιο ασφαλούς κοινωνίας.
 
Μαζί, προχωράμε σε ένα μέλλον όπου η Oδική Aσφάλεια είναι προτεραιότητα για όλους. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την μικροκινητικότητα του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
16/Μαϊου/2024
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τη Βιώσιμη Κινητικότητα του Ι.Ο.ΑΣ.
16/Μαϊου/2024
«Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη» για μια ακόμη χρονιά
15/Μαϊου/2024
Άνοιξαν οι υποβολές για τα Βραβεία Αριστείας στην Οδική Ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας
14/Μαϊου/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion