Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» από το Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» για Εκπαιδευτικούς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» από το Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» για Εκπαιδευτικούς

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια» από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Δ’ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, κας Δήμητρας Μπεκατώρου και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, κου Νίκου Στεφανόπουλου, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φαλήρου, ύστερα από πρόσκλησή τους και στο πλαίσιο προώθησης του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο κύριος Ιωάννης Λαζαρίδης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης 6ης θέσης Δασκάλων Δ΄Αθήνας, η κα Μαρία Λογγινίδου, Διευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου, ο κος Βαγγέλης Νικολιδάκης, Στέλεχος του Τμήματος Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και η κα Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, Προέδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Στη συνέχεια, η Ψυχολόγος του Ινστιτούτου, κα Σάρα Γεράση, πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα Ομιλία για τα Μέσα και τους Τρόπους Εκπαίδευσης.

Οι Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην επιμόρφωση δοκίμασαν τον εξοπλισμό Οδικής Ασφάλειας της Κινητής Μονάδας του Ινστιτούτου που περιλαμβάνει προσομοιωτή ανατροπής οχήματος, προσομοιωτή πρόσκρουσης και γυαλιά προσομοίωσης μέθης. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 3 κυκλικά βιωματικά εργαστήρια όπου εξοικειώθηκαν με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου "Μικρά Οχήματα - Μεγάλη ευθύνη", παιχνίδια και εφαρμογές Οδικής Ασφάλειας, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά εργαλεία του Ινστιτούτου. Τέλος, οι εκπαιδευτικοί ολοκλήρωσαν την επιμόρφωσή τους με ένα 4ο εργαστήριο όπου ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία δημιουργίας ψηφιακών έργων για τη συμμετοχή τους στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 65 συμμετέχοντες από την Π/θμια και Δ/θμια Εκπαίδευση από τους Δήμους Π. Φαλήρου, Αλίμου, Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ταύρου, Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Ελληνικού και Αγίου Δημητρίου, οι οποίοι εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για τη Δράση δείχνοντας αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη της, παρά το προχωρημένο της ώρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Με ισχυρά μηνύματα και μεγάλη απήχηση ολοκληρώθηκε η 17η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας
04/Απρ/2024
10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022
28/Μαρ/2024
Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Tροχαία Συμβάντα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων (Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 | 11:00- 16:00)
27/Μαρ/2024
Δράσεις ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και την Ολυμπία Οδό
22/Μαρ/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion