Δ.Ε.: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στο Μέγαρο του ΗΣΑΠ στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά.
Δ.Ε.: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στο Μέγαρο του ΗΣΑΠ στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά.

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2014

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


 


Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στο Μέγαρο του ΗΣΑΠ στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά. 

 


 

 


 

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολιτών, νέων στην πλειοψηφία τους ατόμων, που προσήλθαν για αιμοδοσία στο  Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ».

 

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), το Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων, το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ. και την αρωγή του Υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Δήμου Πειραιά, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Ε.Β.Ε. Πειραιά,  και του Ε.Ε.ΣΥ.Μ.

 


 

Στόχο είχε την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα και διεξήχθη σε συνέχεια της επιτυχούς διοργάνωσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό  «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» τον Οκτώβριο του 2013, οπότε και δημιουργήθηκε η Τράπεζα Αίματος για τα τροχαία.

Συνεχής και σταθερή  ήταν η ροή των προσερχόμενων στον πολύ όμορφο και υποδειγματικά  φιλόξενο χώρο του  Μουσείου Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων  που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχθεί τους εθελοντές αιμοδότες, με την παρουσία των γιατρών και αιμοληπτών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», ενώ παρίσταντο άνθρωποι του ΙΟΑΣ και της διοίκησης  του  Μουσείου και της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε..

 

 

 

Οι προσερχόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολή επιλεγμένων βίντεο με μηνύματα ζωής και δράσης που το Ινστιτούτο έχει υλοποιήσει.

 

Οι συμπολίτες μας που προσήλθαν στην Αιμοδοσία, έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα ζωής και ελπίδας.

 

Συγκινητική επίσης και ελπιδοφόρα ήταν η συμμετοχή των μαθητών του 2ου Γυμνασίου της Νίκαιας που φιλοτέχνησαν αφίσες εμπνεόμενοι από τον σκοπό της εθελοντικής αιμοδοσίας οι οποίες και αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία του χώρου του Μουσείου Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων και στο  Δήμο Νικαίας.

 

 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion