Ομιλία-Παρουσίαση από την Πρόεδρο του Ινστιτούτου κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).
Ομιλία-Παρουσίαση από την Πρόεδρο του Ινστιτούτου κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά στο  Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

 

( εικόνα αρχείου )

 

Ενημερωτική ομιλία και παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού έγινε από την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ), στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας της Πολεμικής Αεροπορίας. Την εκδήλωση προλόγησε ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΑΓΕΑ) Αντιπτέραρχος κ. Ευάγγελος Τουρνάς ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η μείωση των ατυχημάτων με υπηρεσιακά οχήματα επισκιάζεται από τη σκληρή πραγματικότητα της αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων στις ιδιωτικές μετακινήσεις και κυρίως με δίκυκλα. Ο φόρος αίματος δεν αφήνει κανένα περιθώριο ολιγωρίας για την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών σε κάθε επίπεδο, ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Το πολλαπλά επιβεβαιωμένο επίπεδο αξιών και αρετών του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για επιτυχία στην καλλιέργεια υγιούς παιδείας ασφαλούς οδήγησης μέσα από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση».

 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ινστιτούτου κ.Δανέλλη-Μυλωνά η οποία ανέφερε: «Τα τροχαία συμβάντα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους μας ηλικίας 15-29 ετών, επιτυγχάνοντας έτσι ένα ισχυρό πλήγμα στην κοινωνία και την ανάπτυξη. Δεν είναι τυχαίο πως για κάθε άνθρωπο που χάνεται επτά θα χρειαστούν ιατροφαμακευτική περίθαλψη και ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πίσω από κάθε αριθμό, κρύβεται μια τραγική ιστορία. Τα τροχαία συμβάντα είναι μάστιγα για τη χώρα μας αλλά αυτό που έχουμε δει είναι πως μέσα από την ενημέρωση και την εκπαίδευση, μπορούμε να επιτύχουμε την πρόληψη».

 

Ακολούθησε η βράβευση του καλύτερου οδηγού της Μονάδας Υποσμηνία Αριστοτέλη Παπαδογούλα και οι εισηγήσεις από πλευράς της Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Ι.Ο.ΑΣ., κ. Άγγελου Ρουχωτά.

 
NEWSDESK
Συνεργασία BOSCH Ελλάδας (Robert Bosch Α.Ε.) – Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για την Οδική Ασφάλεια
11/Ιουν/2021
10η ΙΟΥΝΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΟΠΕΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ
10/Ιουν/2021
Τηλεοπτική Δημοσιότητα σχετικά με τα εγκαίνια του «Κέντρου Ποδηλάτου»
09/Ιουν/2021
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου - «Κέντρο Ποδηλάτου» του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
03/Ιουν/2021
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2021 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion