«Οδική Ασφάλεια» από την PepsiCo σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», «Τεχνόπολις», Γκάζι
«Οδική Ασφάλεια» από την PepsiCo σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», «Τεχνόπολις», Γκάζι

 

H PepsiCo στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και τον Ιαβέρη, διοργάνωσε, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι εκδήλωση για τους συνεργάτες και φίλους, με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

H PepsiCo είναι σταθερά προσανατολισμένη σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους εργαζόμενους της PepsiCo και τις οικογένειές τους για τη σπουδαιότητα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής, μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις αρχές της οδικής ασφάλειας από τους ανθρώπους του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε βιωματική εκπαίδευση για τις επιπτώσεις των τροχαίων συμβάντων μέσω του προηγμένου εκπαιδευτικού εξοπλισμού και προσομοιωτών του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς». Οι σταθμοί πρακτικής και βιωματικής ενημέρωσης περιελάμβαναν προσομοιωτή ανατροπής αυτοκίνητου, προσομοιωτή σύγκρουσης, ζυγαριά συσχέτισης βάρους-ταχύτητας πρόσκρουσης, συσκευή μέτρησης αντίδρασης οδηγού, καθώς και εκπαιδευτικό προσομοιωτή οδήγησης. Για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» και πρόγραμμα ζωγραφικής για την οδική ασφάλεια. Την εκδήλωση, τίμησε για πρώτη φορά με την παρουσία του ο «Ευγένιος», ο Ιππότης της οδικής ασφάλειας, που ξετρέλανε τα παιδιά με παιχνίδια αλλά και χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια και την ευγένεια στο δρόμο. 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία του Ιαβέρη.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτή μας την εκδήλωση. Για την PepsiCo, η υγεία και η ασφάλεια είναι τομείς κομβικής σημασίας και στοχεύουμε στην ανάδειξή τους και την ευαισθητοποίηση τόσο των συναδέλφων, όσο και των συνεργατών μας. Η μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση μας γεμίζει χαρά και επιβεβαιώνει την απήχηση των πρωτοβουλιών και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναλαμβάνουμε» δήλωσε η κα. Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε Βαλκάνια, Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ.

 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion