ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (DVW)
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (DVW)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (DVW)

 

Στο πλαίσιο πρόσφατης επίσκεψης της Προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» κας Β. Δανέλλη-Μυλωνά στο Βερολίνο, μετά από πρόσκληση του Εθνικού Οργανισμού Οδικής Ασφάλειας της Γερμανίας (Deutsche Vevkehrswacht - DVW e.V.), συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία των δύο φορέων που θα περιλαμβάνει την ανταλλαγή εμπειρίας, καλών πρακτικών, ιδεών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ειδικών εκδόσεων.

 

Επίσης αποφασίστηκε η στενή συνεργασία των φορέων για την ανάπτυξη και εφαρμογή πολυεθνικού Ευρωπαϊκού προγράμματος δράσεων για την Οδική Ασφάλεια που έχει ήδη εγκριθεί από την Ε.Ε. με τη συμμετοχή 9 κρατών και το συντονισμό από το Ινστιτούτο. Το AVENUE, το περιεχόμενο του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση του περιβάλλοντος της Οδικής Ασφάλειας για τις χώρες που συμμετέχουν.

 

Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Kurt Bodewing δήλωσε «είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας θα έχει αμοιβαίο όφελος και θα ενδυναμώσει τον κοινό μας στόχο για μεγαλύτερη ασφάλεια στους δρόμους».

 

Επιπλέον, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου κα Β. Δανέλλη-Μυλωνά επεσήμανε ότι «μέσω της συνεργασίας μας και του προγράμματος, το Ινστιτούτο είναι υπερήφανο να εκπροσωπεί την Ελλάδα για την ανάπτυξη Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών που έχουν την προοπτική να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών στα κράτη της Ε.Ε.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Ελαστικά και οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες
04/Φεβ/2023
6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”
02/Φεβ/2023
Το Ι.Ο.ΑΣ. στο The Economist
02/Φεβ/2023
Θέση Εργασίας
31/Ιαν/2023
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2023 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion