Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε για την εκλογή μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξελέγη ομόφωνα κατόπιν προτάσεως της Προέδρου του Ι.Ο.Α.Σ. κυρίας Βασιλικής Μυλωνά, ο κ. Γιάννης Φρέρης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της εταιρείας. Με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. ο κ. Φρέρης θα εργασθεί στις επιτροπές "Επικοινωνίας-Μ.Μ.Ε." & "Εκπαίδευσης και Διαχείρισης Δικτύου Εθελοντών".

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή μέσα στο γενικότερο πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας, ο κ. Σταύρος Σταυρής, Διοικητικός & Οικονομικός Διευθυντής της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και Πρόεδρος Δ.Σ. της ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. δήλωσε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε πέρυσι μία προσπάθεια με διπλό ορίζοντα, προκειμένου αφενός να ανεβάζουμε συνεχώς ψηλότερα τον πήχυ της Οδικής Ασφάλειας στη Γέφυρα προς όφελος των χρηστών μας και αφετέρου να συμβάλλουμε δραστικά στη διάδοση των πρακτικών που συνδέονται με το αντικείμενο αυτό προς όφελος της κοινωνίας της περιοχής. Θεωρούμε τιμή την απόδοση του τίτλου του μέλους από το Ι.Ο.Α.Σ. στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. καθώς ο συγκεκριμένος φορέας διακρίνεται για τη σοβαρότητα των προθέσεών του και το επιστημονικό υπόβαθρο των πρωτοβουλιών του. Στην κατεύθυνση της διεύρυνσης της συνεργασίας μας, μελετάμε την ίδρυση παραρτήματος του Ινστιτούτου στη Γέφυρα προκειμένου να αποκτήσει η Δυτική Ελλάδα ένα σημείο αναφοράς σε αυτό τον τόσο κρίσιμο γι’ αυτήν τομέα».


Η Πρόεδρος του Ινστιτούτου κυρία Βασιλική Μυλωνά δήλωσε τα εξής:

"Καλωσορίζουμε τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ως μέλος του Ινστιτούτου μας. Οι ασφαλείς υποδομές που έχουν γίνει με σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές όπως η Γέφυρα, όταν συνυπάρχουν με την ευαισθησία και το ενδιαφέρον για την περαιτέρω προώθηση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή, δεν μπορεί παρά να αποτελούν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη βελτίωση των συνθηκών της Οδικής Ασφάλειας στη χώρα μας. Για τον αγώνα που δίνουμε αντιμετωπίζοντας μια κατάσταση που για πολλά χρόνια ταλανίζει τους Έλληνες, αλλά και ειδικότερα για το κρίσιμο μέτωπο του οδικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας, η συνεργασία μας με τη Γέφυρα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η κοινή προσπάθεια από όλους τους σοβαρούς φορείς - δημόσιους και ιδιωτικούς - αποτελεί υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας και τους συμπολίτες μας και γενικότερα μια πολύτιμη προσφορά στην ελληνική κοινωνία."

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
NEWSDESK
Health & Safety Awards 2024
12/Ιουν/2024
4ο Electric + Micro Mobility Forum
12/Ιουν/2024
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
11/Ιουν/2024
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2024
11/Ιουν/2024
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion