Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα - Ο Οδηγός της Παρέας…διασκεδάζει στη Χαλκίδα!
 
25/Δεκ/2012
28 Ιουλίου 2012 το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» σας προσκαλεί σε 4 μεγάλα nightclubs της ΧΑΛΚΙΔΑΣ
[περισσότερα...]
Τιμητικό βραβείο για το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στην τελετή απονομής των «ΔΕΗ Environmental Awards»
Τιμητικό βραβείο για το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στην τελετή απονομής των «ΔΕΗ Environmental Awards»
 
20/Δεκ/2012
Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των ετήσιων ΔΕΗ Environmental Awards για το έτος 2013, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Στην τελετή, βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω διαδικασίας που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications και η Plant Management.
[περισσότερα...]
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΡΜΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» & ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΡΜΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» & ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
 
10/Δεκ/2012
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα σεμινάριο του προγράμματος «ΕΡΜΗΣ» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τα Δικαστήρια Αθηνών και την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων (ΥΕΑ).
[περισσότερα...]
Πρόσκληση-Πρόγραμμα
 
07/Δεκ/2012
Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι, Σας προσκαλούμε στη διοργάνωση του Προγράμματος "ΕΡΜΗΣ" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy, οδός Πέλικα και Σπάρτης 1, Μαρούσι. Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας.
[περισσότερα...]
Δράσεις στο Δήμο Θρακομακεδόνων
Δράσεις στο Δήμο Θρακομακεδόνων
 
06/Δεκ/2012
Νέες δράσεις προς τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και για τους δημότες του Δήμου Θρακομακεδόνων θα πραγματοποιήσει στο επόμενο διάστημα το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» μαζί με τον κύριο Σιδηρόπουλο, ιδιαίτερα ενεργό πολίτη σε θέματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των συμπολιτών μας.
[περισσότερα...]
Η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.)
 
02/Δεκ/2012
Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά κλήθηκε σε ομιλία-ενημέρωση των Βουλευτών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια στη Βουλή. Καλεσμένη ήταν επίσης και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ατόμων με Αναπηρία κυρία Κοντογεωργάκη. Η Πρόεδρος ξεκίνησε την ομιλία της επισημαίνοντας ότι τα τροχαία συμβάντα αποτελούν πρώτη αιτία θανάτου για τις ηλικίες 15-29, ενώ παρουσίασε στατιστικά στοιχεία της Τροχαίας για το έτος 2012 που εμφανίζουν μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων σε σχέση με το 2011.
[περισσότερα...]
Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων
Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων
 
15/Νοεμ/2012
Tην Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" προσκαλεί όλους τους φορείς που έχουν υπογράψει την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα αλλά και όλους τους πολίτες που επιθυμούν να επισκεφτούν με τα παιδιά τους ή και τους φίλους τους το Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 2012 κατά τις ώρες 10:00 - 12:00. Το Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας φιλοξενείται στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" στην οδό Πειραιώς 254, κτίριο 56
[περισσότερα...]
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
31/Οκτ/2012
30/10/2012, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (NATIONAL NEST), Αθήνα: Στο χώρο του Πρότυπου Εθνικού Κέντρου Οδικής Ασφάλειας που το Ινστιτούτο έχει δημιουργήσει σε εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για τη νέα ενημερωτική καμπάνια που πραγματοποιεί το Ι.Ο.ΑΣ. σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
[περισσότερα...]
Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου
Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου
 
26/Οκτ/2012
Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (NEST) που φιλοξενείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
[περισσότερα...]
Ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα 2012!
Ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα 2012!
 
22/Οκτ/2012
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ. – www.ioas.gr) για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 εκδηλώσεις σε 21 πόλεις της Ελλάδας και σε περισσότερα από 36 νυχτερινά κέντρα, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα σε άλλες 22 χώρες της Ευρώπης (Βέλγιο, Αυστρία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Ισπανία, Μάλτα, Ιταλία, Κύπρος) και 3 χώρες εκτός Ευρώπης (Κροατία, Μπενίν, Τυνησία) στοχεύοντας στην προώθηση των μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας και παρουσιάζοντας στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί.
[περισσότερα...]
Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα 2012
 
18/Οκτ/2012
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ. – www.ioas.gr) για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 εκδηλώσεις σε 19 πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση σε άλλες 22 χώρες (Βέλγιο, Αυστρία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Ισπανία, Μάλτα, Ιταλία, Κύπρος), στοχεύοντας στην προώθηση της Οδικής Ασφάλειας, αυξάνοντας έτσι την ευαισθητοποίηση του κοινού και παρουσιάζοντας στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί.
[περισσότερα...]
Έκθεση Αυτοκινήτου
 
17/Οκτ/2012
Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα αυτοκινήτου στη χώρα μας για το 2012 ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και το Ινστιτούτο θα είναι εκεί: η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», μετά από δύο χρόνια θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού τους φίλους του αυτοκινήτου σε ένα χώρο όπου όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς και οι υπηρεσίες για το αυτοκίνητο θα έχουν την τιμητική τους.
[περισσότερα...]
Σε απόφαση της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ πρωτοβουλία του ΙΟΑΣ “Πάνος Μυλωνάς” για την Οδική Ασφάλεια
Σε απόφαση της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ πρωτοβουλία του ΙΟΑΣ “Πάνος Μυλωνάς” για την Οδική Ασφάλεια
 
28/Σεπ/2012
Η πρωτοβουλία του Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς" σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) και τους Πρόσκοπους της Ιρλανδίας (Scouting Ireland) για αξιοποίηση του προσκοπισμού στους σκοπούς ενημέρωσης και προώθησης της οδικής ασφάλειας στο πλαίσιο του προγράμματος “Scouting for Global Road Safety”, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ΟΗΕ του οποίου η Οικονομική Επιτροπή για την Ευρώπη (UNECE) έθεσε υπό την αιγίδα και θα συνεχίσει να το στηρίζει καθώς το έχει εντάξει στη «Δεκαετία Δράσεων για την Οδική Ασφάλεια» (UN Decade of Action for Road Safety) 2011 - 2020. Η πρωτοβουλία συμπεριλήφθηκε στην απόφαση της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ 64/255.
[περισσότερα...]
Γίνε Blogger της Οδικής ασφάλειας και λάβε μέρος στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας
 
25/Σεπ/2012
Κέρδισε ένα μήνα πρακτικής στη Βαρκελώνη!
[περισσότερα...]
«Ασφαλώς Ποδηλατώ» για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο
«Ασφαλώς Ποδηλατώ» για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο
 
20/Σεπ/2012
Στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών OPEN DAYS 2012 και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης «Ασφαλώς Ποδηλατώ» που αφορά στη σωστή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου για παιδιά. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 10 π.μ.- 4 μ.μ. στην είσοδο του Πάρκου του Πεδίου του Άρεως, στο άγαλμα του Βασιλέως Κωνσταντίνου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
[περισσότερα...]
« επιστροφή
ΙΟΑΣ
 
τηλ. επικοινωνίας
+30 210-86.20.150
 
NEWSLETTER
Security Code *:
FOLLOW US
 
Κεντρικά γραφεία
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-86.20.150, FAX: +30.210-86.20.007, e-mail:info@ioas.gr

Κέντρο Πληροφόρησης για την οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: +30.210-32.11.051

Παράρτημα Δυτικής Ελλάδος
Κτίριο Διοίκησης και Λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, 30020 Αντίρριο

Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Προσεχώς)
Λεωφ. Μεσογείων 156, 155 10 Χολαργός (πλησίον ΚΤΕΟ Αθήνας)
© 2024 Ι.Ο.ΑΣ. All rights reserved. Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion